Aangezien onze smartphone het leven een stuk eenvoudiger maakt met alle apps, krijgen wij nogal eens de vraag of XpertSuite ook als app beschikbaar is. Het antwoord daarop is: nee. Wat ze echter wél hebben, is een mobiele responsive portal. Eigenlijk net een app dus, maar dan met een aantal voordelen.

  1. Allereerst hoef je geen app te downloaden. Dat is alvast fijn voor de ruimte op je telefoon.
  2. Daarnaast is het een mobiele weergave van de normale website. Dat houdt in dat de lay-out en huisstijl wordt overgenomen, maar dat het in een andere, vaak vereenvoudigde weergave wordt getoond.
  3. Aparte updates en security fixes zijn niet nodig, want dit wordt geborgd in de XS SaaS-applicatie. De security policies die gelden voor het reguliere portal, gelden ook voor de mobiele portal.
  4. Nieuwe functionaliteiten (maar ook security updates) in de XpertSuite SaaS zijn direct beschikbaar op je smartphone, zonder dat je hoeft te wachten totdat de app deze functionaliteit ondersteunt.

 

Ben je al een gebruiker van XpertSuite? Maak het jezelf dan gemakkelijk door, wanneer het jou uitkomt, in te loggen via je smartphone. Wij vinden het enorm handig!

p.s. deze screenshots bevatten uiteraard geen echte persoonsgegevens, maar is een testaccount