We zijn nooit te beroerd zijn om jou te helpen. We geven je advies, zijn je sparringpartner en bieden graag een helpende hand. Wie langer met ons werkt, weet echter ook dat wij enorme voorstanders zijn van zelfstandigheid. Handen uit de mouwen en go! Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een site waardoor het je wel heel makkelijk wordt gemaakt om zelf aan de slag te gaan. Wij stellen je graag even voor.

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft ons positief weten te verrassen. De website zelfinspectie.nl stelt je in staat om zelfstandig te controleren of jij alles op het gebied van Arbo, gevaarlijke stoffen, ongevallen, eerlijk werken, transport en werkdruk op orde hebt.

Na het kiezen van een van de onderwerpen start de vragenlijst. De vragen die worden gesteld zijn eenvoudig met “ja” of “nee” te beantwoorden. Bovendien worden er bij elke vraag toelichtingen of tips gegeven. Superhandig. Heb je alle vragen beantwoord, dan krijg je direct een lijst met actiepunten. Handig, want dit geeft je inzicht in punten die je nog niet (goed) voor elkaar hebt. Deze actiepunten kan je vervolgens uitzetten bij collega’s of zelf oppakken. Het geeft in elk geval een goed overzicht waar je organisatie staat en helpt boetes voorkomen.

Komen er uit de actielijst zaken die intern niet kunnen worden opgepakt of heb je vragen over zaken op het gebied van Arbo, werkdruk en/of verzuim? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.