Vorige week, 13 – 17 november, was het de Week van de Werkstress met als thema (ver)binding. Een belangrijk onderwerp waar we als VSD de nodige aandacht aan hebben besteed. Dat hebben we gedaan in de vorm van drie artikelen en twee podcastafleveringen. Hierin spraken we met verschillende vakexperts.

Hoe krijg (en houd) je als werkgever de verbinding tussen verschillende generaties op de werkvloer? Waarom is ontstressen in de natuur mét je team zo waardevol? En hoe belangrijk is verbinding wanneer een werknemer uitgevallen is? Op deze vragen probeerden wij een zo goed mogelijk antwoord te geven. Ook gaven we je (hopelijk) mooie handvatten mee voor in de toekomst. Via arbeids- en organisatiedeskundige Mirjam van der Kooij zijn dat 5 praktische tips voor meer verbinding in je organisatie en arbeidsdeskundige en vitaloog Jorien van Ammelrooy sprak voor onze allereerste podcastaflevering een dagstart in. Doe ‘m alleen of samen met je team! Hieronder vind je de links naar de artikelen nog eens overzichtelijk onder elkaar.

Mirjam van der Kooij – 5 praktische tips voor meer verbinding in je organisatie
Linda Walraven – Werkstress aanpakken? Ga met je team de natuur in!
Anneloes Hulshof – Werknemer uitgevallen? Waarom verbinding juist dán belangrijk is
Jorien van Ammelrooy – Dagstart (podcastaflevering)
Jorien van Ammelrooy en Gerben Roosink – Hoe zorg je voor meer verbinding tussen verschillende generaties? (podcastaflevering)