Gek op podcasts? Dan hebben we goed nieuws, want er is nu: VerzuimService Desk, de Podcast! Hierin hoor je meer over gezond werken, verzuim oplossen en verzuim voorkomen. Want vanaf nu spreken we regelmatig met experts uit het vakgebied en komen alle onderwerpen aan bod die wij als arbodienst belangrijk vinden.

#2: Hoe zorg je op de werkvloer voor verbinding tussen verschillende generaties?

In deze aflevering gaat arbeidsdeskundige en vitaloog Jorien van Ammelrooy in gesprek met Gerben Roosink, oprichter van Mind the Body. Wat betekent het voor je organisatie wanneer meerdere generaties met elkaar ‘moeten’ samenwerken? Er zullen daardoor struggles zijn, maar hoe zorg je ervoor dat die niet leiden tot werkstress? Wat typeert de verschillende generaties die op dit moment actief zijn op de werkvloeren? We verklappen vast, het zijn er vier. Je krijgt tot slot praktische acties mee zodat je aan de slag kan ;).

>> Luister hier de tweede aflevering

#1: Bodyscan met vitaloog Jorien van Ammelrooy

In de eerste aflevering van VerzuimService Desk, de Podcast begonnen we met een ontspanningsoefening. We startten onze serie namelijk in de Week van de Werkstress en hoe konden we die beter aftrappen dan met een handvat voor ontspanning? Arbeidsdeskundige en vitaloog Jorien van Ammelrooy nodigde je daarom uit om sámen met je collega´s de week te beginnen door middel van een dagstart, in de vorm van een bodyscan. Gemist? Geen probleem! Want uiteraard blijven de afleveringen gewoon online staan. Je kunt de bodyscan dus nog zo vaak terugluisteren als je wilt.

>> Luister hier de eerste aflevering

Met dank aan…

  • Jorien van Ammelrooy, middels haar organisatie ⁠Empforce ⁠verbonden aan VerzuimService Desk.
  • Gerben Roosink, oprichter van Mind the Body.