Iedereen ervaart wel eens stress. Soms is dat op het werk, soms is dat thuis en het kan ook voorkomen dat je overal stress ervaart. Het lijkt er ook op dat sommige mensen sneller gestresseerd raken dan anderen. Stress kies je niet, stress is er. En dus je moet ermee om (leren)gaan. Hoe je dat doet? Dat vertellen we je in onze nieuwe workshop ‘Van Stress naar Succes’, speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en werknemers.

In deze nieuwe workshop, namens VSD gegeven door vitalogen Jorien van Ammelrooy en Eskil Fleuren, krijg je o.a. antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is stress eigenlijk?
  • Waardoor krijg je stress?
  • Is stress altijd ongezond?
  • Hoe kun je beter inzicht krijgen in jouw stressfactoren?
  • Hoe kun je de vicieuze cirkel van stress doorbreken?

In het praktische deel van de workshop krijg je concreet handvatten waaraan je nu én in de toekomst veel aan hebt. Uiteraard zijn deze inzichten en is deze kennis interessant voor jezelf als individu, maar óók voor jouw rol als leidinggevende. Je leert namelijk de signalen van stress bij je werknemers te herkennen en zo eventueel langdurig verzuim te voorkomen.

Niet alleen voor leidinggevenden is deze workshop interessant, óók werknemers doen waardevolle kennis op over stress en hoe ermee om te gaan.

Meer weten over deze workshop?

Meer weten over deze workshop, de tarieven en maatwerkopties? Lees alle info in de Brochure – Van Stress naar Succes of neem contact op met VSD. Onze verzuimexperts vertellen je er graag meer over.

Podcastaflevering #4: ‘Het geheim tegen stress? Veerkracht.’

In onze vierde aflevering van Gezond Werken, de podcast van VSD, gaan Jorien van Ammelrooy en Eskil Fleuren in gesprek over stress. Hierin kwam ook deze nieuwe workshop aan bod. Luister de aflevering hier op Spotify.