Jorien van Ammelrooy is onze externe arbeidsdeskundige. Zo voelt dat echter niet. Met haar enthousiasme en interesse in ‘de menselijke maat’ past ze naadloos in ons team. En daar denkt zij zelf net zo over. Gelukkig maar.

In 2019 startte zij Empforce; haar eigen bedrijf in arbeids- en organisatieadvies. Na werkervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven in zowel job coaching als arbeidsdeskundige, besloot zij haar eigen weg te bewandelen. Met succes! “Mijn arbeidsdeskundige werk heb ik altijd gecombineerd met het werk als operationeel manager. Hierdoor weet ik als geen ander waar werkgevers keer op keer tegenaan lopen. Daarnaast merk ik dat steeds meer werkgevers het belangrijk vinden om daadwerkelijk contact te leggen met hun medewerkers. Om ze toekomstperspectief en inzicht te geven en ze te activeren op een duurzame, maar eigen manier. Dat sluit volledig aan op de manier hoe ik graag werk. Ik sla graag een brug tussen mens en werk. Dit doe ik door naast de mensen te staan, door te kijken naar mogelijkheden en vooral door de mensen zelf met oplossingen te laten komen. De ervaring leert dat dit zorgt voor blijvend succes én een duurzame en structurele oplossing. ”

Als arbeidsdeskundige weet ze bovengemiddeld veel van wet- en regelgeving, maar nog belangrijker: ze durft het aan om grijze gebieden op te zoeken. Dat maakt Jorien de ideale sparringpartner voor veel HR-managers. Of zoals ze het zelf zo mooi zegt: “Ik verras graag met een breed en overstijgend advies, waar mensen echt wat aan hebben.” Je begrijpt: wij zijn blij met deze duizendpoot in ons midden.