Met deze ijzersterke Pippi Langkous mentaliteit komt Jose ons team versterken als casemanager taakdelegatie, verzuimmanager én externe casemanager. Functies die ze allemaal al eens eerder bekleed heeft, maar nog niet eerder tegelijkertijd bij een organisatie. En dat maakt haar nog meer gedreven om het zich helemaal eigen te maken bij VSD.

Jose; “Door het enthousiasme van de recruiter, ben ik me gaan verdiepen in de vacature die openstond bij VSD. Via onder andere KPN Arbo en als zelfstandig ondernemer ben ik met veel thema’s in aanraking gekomen waarbij je een arbodienst nodig hebt. Die tak van sport heeft me altijd geïnteresseerd en met deze kans bij VSD om in drie verschillende functie werkzaam te zijn, waag ik de sprong in het diepe.

De afwisseling in taken, de vrijheid die ik krijg en tegelijkertijd onderdeel zijn van een professioneel team waarin ook ruimte is voor lol, spreken me erg aan. Ik hoop mee te kunnen helpen aan de verdere opbouw van de organisatie, een fijne sparringpartner te zijn voor collega’s en met mijn glas halfvol mentaliteit een mooie bijdrage te kunnen leveren aan VSD en haar klanten.”

We zijn blij dat je ons team komt versterken, Jose! Welkom!