Ze is al niet meer weg te denken uit ons team: Linda Boone. Toen we eind 2019 dringend versterking nodig hadden, kwam Angelique met dé oplossing. Oud-collega Linda was zelfstandig verzuimmanager en had nog beschikbare tijd. Na een goed gesprek leek dit een hele mooie oplossing. En dat is inderdaad gebleken: Linda werkt zelfstandig voor ons en met onze klanten. En daar zijn superblij mee.

Linda heeft de nodige ervaring in verzuim. Zo werkte zij in opdracht voor het UWV en was daar verantwoordelijk voor re-integratie ZW,WIA,WAO en Wajong. Als re-integratiecoach heeft zij ervaring met tweede spoor trajecten. Daarna werd zij ingezet voor de ontwikkeling van vitaliteitsprogramma’s op het gebied van arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. In die laatste functie miste zij het menselijke contact. Met alle kennis van loopbaan en mobiliteit, besloot ze bij zichzelf te rade te gaan wat zij nou écht wilde. Dat bleek het ondernemerschap te zijn. Eigen keuzes kunnen maken op gevoel.

Op dit moment is zij naast haar werk voor ons ambulant thuishulp/gezinsbegeleider vanuit WMO en jeugdzorg. Daarnaast is zij leefstijlcoach met specialisatie gezonde voeding & gezonde geest Kortom een harde werker met het hart op de juiste plek. Een waardevermeerdering voor ons team!