Eerder konden we al melden dat we hard aan het groeien zijn. Dat vraagt om teamgenoten met een missie. Mensen die niet bang zijn om uitdagingen aan te gaan en de handen uit de mouwen te steken. Marloes Span is precies zo iemand. Vanaf begin september is Marloes samen met Jolande verantwoordelijk voor het bewaken van onze backoffice. Zij was nieuwsgierig naar een andere tak van sport en wij kunnen een frisse blik altijd waarderen. Benieuwd wie ze is?

“Het grootste deel van mijn leven ben ik werkzaam geweest in de detailhandel. Als officemanager bij The Barn, als frontoffice-medewerker bij Piet Zoomers en tussendoor nog bij de hippische sportfederatie. Heel leuk, maar ook heel onregelmatig. Bovendien een ‘snelle’ wereld. Een familiare sfeer, zoals die bij The Barn heerste, kan ik heel erg waarderen. We werkten echt als een team samen en dat past blijkbaar heel goed bij mij.”

Nadat de vacature voor backoffice medewerker werd uitgezet werd Marloes via meerdere personen geattendeerd op deze functie. Een van die mensen was een vriendin van haar en een klant van ons. “Dat is echt wat voor jou, zei ze. Een mensenorganisatie, leuk team en de uitdaging waar je naar op zoek bent.” Zo gezegd, zo gedaan. Uiteindelijk is het in een stroomversnelling geraakt. Het ging zelfs zó snel dat zij op de zaterdag voorafgaand aan haar vakantie het contract tekenende. Duidelijk een gevalletje meant to be.

Hoe het écht bevalt kunnen we wellicht pas over een tijd vragen, maar vooralsnog is Marloes heel enthousiast over haar switch. “Er is veel op me afgekomen in de afgelopen tijd. Door de vele systemen, de privacygevoelige informatie en de verschillende werkzaamheden moet ik soms echt even checken of ik alles goed heb gedaan. Er komt meer bij kijken dan ik van tevoren had gedacht. Dat bedoel ik positief. Er komt een hele nieuwe energie vrij. Door de nieuwe omgeving, het werken met mensen en het helpen van anderen. Ik voel me hier helemaal thuis.”