Je bent op zoek naar een arbodienst? Welkom bij VerzuimService Desk. Natuurlijk bepalen wij niet wat écht bij jou past. Toch willen wij even van de mogelijkheid gebruik maken om ons voor te stellen. Waar wij naar streven is ‘samen beter worden’. Hierbij gaan we uit van de eigen kracht van mensen en geloven we in de gedachte dat verzuim het beste direct en van dichtbij kan worden opgelost. Of beter nog: voorkomen kan worden. Benieuwd hoe wij dit doen?

PARTNER OM OP TERUG TE VALLEN
Wij kijken samen met jou naar het hele plaatje.  Naar het verzuim van nu en de inzetbaarheid van morgen. We beschikken daarvoor over een volledig aanbod van diensten, experts en samenwerkingspartners waarmee we jou naar de beste oplossing begeleiden. Regels moet je weliswaar toepassen en procedures en administratie zijn nodig, maar zeker geen doel op zichzelf. Zelf het goede voorbeeld geven, aandacht hebben, duidelijk zijn in wat je verwacht; sturen op en nemen van eigen verantwoordelijkheid, dat is waar het uiteindelijk om draait. Als arbodienst bieden we jou een pakket op maat. Ben je perfect op de hoogte van alle wet- en regelgeving, zelf kundig genoeg en heb je alleen behoefte aan deskundigheid op afroep op het gebied van veilig en gezond werken? Prima! Heb je echter minder vaak met verzuim te maken óf juist teveel verzuim en behoefte aan een partij die beschikt over hoogwaardig specialistische kennis? Zo een die jou ondersteunt, de regie tijdelijk samen met jou voert,  overneemt, adviseert én waar je op terug kan vallen? Dan heb je ook aan ons een hele goede. Althans; als we onze klanten mogen geloven. Hoe frequent je ons ook inzet, we blijven altijd een wakend vangnet. Is dat in elk geval een zorg minder.

VERWACHTINGEN IN KAART BRENGEN
Om erachter te komen of onze manier van werken overeenkomt met jouw verwachtingen is het goed om je wat verder te verdiepen in de verschillen en mogelijkheden van aanbieders. Bedenk wat jij belangrijk vindt bij de begeleiding van zieke medewerkers. Er is genoeg om over na te denken, maar de volgende vragen kunnen hierbij helpen. Wij hebben ze vooral toegespitst op onze manier van werken.

  • Wil ik naast directe ziekmeldingen ook inspelen op verzuim in het algemeen en het voorkomen daarvan?
  • Controle van mijn medewerkers is meer uitzondering dan regel?
  • Medewerkers zijn nu niet of nauwelijks verantwoordelijk voor hun eigen re-integratie en dit kan beter?
  • Wil ik ondersteuning met behoud van eigen regie?
  • Kunnen wij een partner gebruiken die helpt daar waar het nodig is omdat we maar weinig verzuim hebben?
  • Vind ik het prettig om voor al mijn vragen over veiligheid, gezondheid en welzijn bij mijn arbodienst tercht te kunnen, ook al zijn de specialisten hiervoor niet bij hen in dienst?
  • Wil ik werk aanpassen zodat mijn zieke medewerker sneller kan re-integreren?
  • Wil ik korte lijnen met mijn arbodienst?
  • Wil ik werken met een overzichtelijk verzuimregistratie systeem om zo de voortgang te kunnen bewaken?

ZIJN WIJ EEN MATCH?
Heb je bovenstaande vragen met ‘Ja’ beantwoord, dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Uiteindelijk gaat het om de juiste klik en die kan alleen tot uiting komen tijdens een gesprek. Tijdens een kop koffie horen we daarom graag jouw wensen en twijfels aan, zodat we met een passend advies kunnen komen. Kortom: heb jij behoefte aan specialistische ondersteuning op het gebied van verzuim op een persoonlijke, kritische, maar respectvolle manier? Dan ontmoeten we jou graag!