ARBODIENST AMSTERDAM

KENNISMAKEN

Wij zijn VerzuimService Desk (VSD), een kleinschalige arbodienst met het hoofdkantoor gevestigd in Deventer. We hebben bedrijfsartsen en Arboartsen en veel andere Arbo professionals door het gehele land en ondersteunen organisaties bij het reduceren en vermijden van verzuim. Daarnaast helpen wij deze organisaties bij het creëren van verantwoorde en veilige werkplekken. Ben je op zoek naar een bevlogen arbodienst in de omgeving van Amsterdam? VerzuimService Desk helpt jou graag!

OP ZOEK NAAR EEN ARBODIENST IN AMSTERDAM?

Bij VerzuimService Desk werken we onder het motto: ‘samen beter worden’. Onder dit motto helpen wij organisaties en bedrijven in o.a. Amsterdam met het reduceren en vermijden van verzuim. We zorgen ervoor dat leidinggevenden dit gaande weg zelfstandig en op een duurzame manier kunnen oppakken. Iedere prestatie begint bij de aanwezigheid van eigen verantwoordelijkheid, kracht en wil. 

VSD neemt zowel de medewerkers als de leidinggevenden op sleeptouw om de bewustwording over gedragsverandering te vergroten. Hierdoor wordt gezond gedrag onderdeel van het doen en laten in de dagelijkse praktijk. Het grootste deel van onze huidige klanten voert nog steeds zelf hun re-integratie en verzuimbegeleiding uit. Dit doen zij zelf omdat ze verzekerd zijn van een vangnet waar ze op terug kunnen vallen. 

Heb je niet voldoende kennis en capaciteit in huis om dit zelf op te pakken? Geen zorgen, dat is ook helemaal niet nodig. We passen graag onze dienstverlening aan, aan de kennis die je al in huis hebt. We hebben het uiteindelijke doel om zelf steeds overbodiger te worden. Hierdoor worden we steeds minder belangrijk voor jouw organisatie. Onze dienstverlening is organisch van aard en op maat ingericht. Bij VSD houden we van persoonlijk contact en praktische oplossingen. We zien het belang van processen en protocollen, maar vinden het belangrijk dat de organisatie hier niet door wordt verlamd. 

 

ONZE SPECIALIST

AUDREY ROUWELER

EEN ARBODIENST MET AANZIEN IN AMSTERDAM

Wij zijn gedreven, informeel, bevlogen, realistisch een klein beetje eigenwijs. We blijven groeien, ook in de regio Amsterdam, maar blijven aandacht voor jezelf, collega’s en klanten erg belangrijk vinden. We willen dan ook dat dit zo blijft.

Daarom richten wij ons met name op organisaties die maximaal 500 medewerkers in dienst hebben binnen de provincies Utrecht, Gelderland en Overijssel. Daarnaast opereren we ook in het Westen, namelijk van Amsterdam t/m Rotterdam. We hebben aantoonbare samenwerkingen met klanten zoals: Postillion Hotels, Dierenpark Amersfoort, Rob Peetoom Kappers en Goudappel Groep. 

Arbodienst VSD

ONZE AANPAK

Onze werkwijze is gericht op zelfstandigheid en richt zich op de drie volgende aspecten: optimaliseren, leren en faciliteren. We gooien je hiermee in het diepe, maar leren je gaande weg zwemmen. Dit kan wellicht ongastvrij klinken, maar als je het onze huidige klanten vraagt is dit een erg effectieve en praktische aanpak.

In deze fase gaan we direct hard aan de slag! Zo pakken we spoeddossiers als eerste op. Daarnaast maken we een scan van de huidige situaties op verschillende organisatieniveaus. Ook bekijken we of er processen efficiënter ingericht kunnen worden.

Tot slot worden de huidige rolverdelingen, werkwijzen en verzuimcijfers geïnventariseerd. Na deze inventarisatie wordt een plan van aanpak opgesteld waar actiepunten uit voort stromen. Met deze acties gaan we daadkrachtig aan de slag. We vinden het belangrijk dat we dit stap voor stap doen, zodat we in kunnen spelen op eventuele veranderingen. 

In deze fase worden leidinggevenden getraind op het sturen van gedrag en het denken in mogelijkheden. Ze leren in de fase om, om te gaan met lastige situaties. Met behulp van praktische tips en de nodige kennis van onze experts zorgen we ervoor dat ze zich deze situaties eigen kunnen maken. Zodat zij in het vervolg dit soort situaties zelfstandig op kunnen pakken. We trainen jouw leidinggevenden volgens het drie stappen leermodel: voordoen, meedoen en zelf doen.

Als jouw organisatie het eenmaal zelfstandig kan oppakken, blijft VSD altijd op de achtergrond beschikbaar om jou te faciliteren indien dit nodig is. Zo kan je gebruik blijven maken van de kennis van onze experts. Of kan ons team ondersteuning bieden op de drukkere momenten. Is dat geen fijne gedachte?

ARBODIENST IN AMSTERDAM NODIG?

SAMENWERKEN MET VSD IN AMSTERDAM

Ben je momenteel op zoek naar een bevlogen arbodienst in de regio Amsterdam? Een arbodienst die altijd op de achtergrond beschikbaar zal blijven om jou te ondersteunen en jouw organisatie naar een hoger niveau zal tillen? Dan is VSD de geschikte arbodienst voor jouw organisatie! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Arbodienst - VerzuimService Desk
Jeannet Konijnenberg

Jeannet Konijnenberg

Goudappel Group

”VSD komt haar afspraken na, de lijnen zijn kort en de afspraken helder. We hebben een eigen contactpersoon en dat werkt erg prettig. Ze denken in oplossingen in plaats van in problemen. Wat wij ook erg handig vinden is het heldere kostenoverzicht, je weet waar je voor betaalt. “Bij VSD weet je waar je voor betaald en zijn alle afspraken helder”

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een adviseur bij jou in Amsterdam?