ARBODIENST APELDOORN

KENNISMAKEN

Ben jij op zoek naar een arbodienst in de regio Apeldoorn? Aangenaam kennis te maken! Wij zijn VerzuimService Desk (VSD), een arbodienst met experts door het gehele land. Wij helpen organisaties met het reduceren en voorkomen van verzuim en het creëren van een veilige en verantwoorde werkplek.

OP ZOEK NAAR EEN ARBODIENST IN APELDOORN?

Wij zijn VerzuimService Desk, een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in arbo en verzuim. Ons hoofdkantoor zit in Deventer, op 20 minuutjes rijden vanaf Apeldoorn. Met bevlogen artsen en arbo-experts streven wij naar verbetering onder het motto ‘samen beter worden’. Zo helpen we organisaties bij het verminderen en voorkomen van verzuim. We trainen leidinggevenden op een dusdanige wijze dat ze zelf op duurzame wijze met deze uitdagingen om kunnen gaan. We stimuleren eigen verantwoordelijkheid, wilskracht en kracht. Hoe? Door zowel leidinggevenden als medewerkers te ondersteunen bij het vergroten van hun bewustzijn over hun vaardigheden en het realiseren van gedragsverandering.

Dit resulteert in de implementatie van gezond gedrag op de gehele werkvloer. Veel van onze huidige opdrachtgevers zijn inmiddels zelf actief bezig met verzuimbegeleiding en re-integratie. Dit komt doordat ze kunnen vertrouwen op een vangnet waarop ze kunnen terugvallen: VSD.

Vrees je dat je niet genoeg kennis of capaciteit in huis hebt om dit zelf aan te pakken? Maak je geen zorgen, dat is niet nodig. Maatwerk is voor ons normaal. Elk bedrijf is anders, en onze dienstverlening past zich aan op de kennis en vaardigheden die je al bezit. Uiteindelijk streven we ernaar om zo min mogelijk noodzakelijk te zijn. Langzaam maar zeker worden we steeds minder cruciaal binnen jouw organisatie. Ideaal, toch?

Bij VSD hechten we waarde aan persoonlijk contact en bieden we altijd heldere en concrete oplossingen. Onze dienstverlening is flexibel en altijd afgestemd op jouw behoeften. Hoewel processen en protocollen belangrijk zijn, vinden we dat ze niet de overhand moeten krijgen. We behouden een menselijke benadering.

ONZE SPECIALIST IN APELDOORN

AUDREY ROUWELER

EEN ARBODIENST VAN FORMAAT, DICHTBIJ APELDOORN

VSD laat zich kenmerken door de volgende eigenschappen: informeel, realistisch, lerend, vooruitstrevend en een beetje eigenzinnig. We hebben de ambitie om groter te worden, maar vinden het nog belangrijk dat we aandacht houden voor onszelf, collega’s en klanten.

We richten ons daarom op organisaties met maximaal 500 medewerkers in dienst en met name in de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht. Een uitzondering daargelaten natuurlijk, want we opereren ook in regio Amsterdam en Rotterdam. Momenteel hebben we samenwerkingen met aansprekende klanten zoals: de Apenheul, Rob Peetoom Kappers, Dierenpark Amersfoort en Goudappel Groep. Mogen we jouw bedrijf hier straks aan toevoegen? 

Arbodienst VSD

DE VSD-AANPAK

Wij streven naar zelfstandigheid in onze aanpak. Hoewel dit voor potentiële klanten mogelijk wat terughoudend klinkt, zullen onze huidige klanten bevestigen dat dit een praktische en waardevolle benadering is. Onze werkwijze is gericht op optimalisatie, leren en faciliteren.

Vanaf het begin zetten we ons direct in! We nemen niet alleen de urgente dossiers op, maar we bekijken ook of we jouw werkprocessen kunnen optimaliseren. Hiervoor analyseren we de huidige situatie op beleidsniveau, procesniveau en dossierniveau. We nemen ook de rolverdelingen, werkwijzen, risico’s en verzuimcijfers onder de loep, inclusief jouw Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en eventuele resultaten van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Deze analyse vertaalt zich in een plan van aanpak met een lijst van actiepunten. Nu jouw organisatie op hoofdlijnen is beschreven, kunnen we doelgericht aan de slag. We hechten meer waarde aan het inspelen op veranderingen dan aan strikt een vast plan volgen. Daarom doen we het stap voor stap.

In deze fase stimuleren we het bewustzijn. We coachen leidinggevenden ‘on the job’, waardoor ze snel vertrouwd raken met lastige situaties. We dagen je uit, maar ondersteunen je bij het ontwikkelen van de nodige vaardigheden. We voorzien je van essentiële kennis en handige tips om met dergelijke situaties om te gaan.

Ons doel is ervoor te zorgen dat leidinggevenden in staat zijn deze situaties in de toekomst zelfstandig op te lossen. Hoe bereiken we dat precies? We maken gebruik van het 3-stappen leermodel: voordoen, meedoen en zelf doen.

Ben je in staat om het nu zelfstandig te doen? Gefeliciteerd! Natuurlijk blijven we op de achtergrond beschikbaar om je te ondersteunen en indien nodig bij te sturen. Dankzij onze samenwerking blijf je profiteren van onze expertise. In drukke periodes kan ons team zelfs bijspringen om te helpen. 

ARBODIENST IN APELDOORN NODIG?

KIES VOOR VERZUIMSERVICE DESK!

Op zoek naar een arbodienst in Apeldoorn of omgeving? Eentje die aandacht heeft voor jou en jouw medewerkers? Een arbodienst die de organisatie naar een hoger niveau tilt en jouw kennis vergroot zodat je het eventueel grotendeels zelf kunt? Dan ben je bij VerzuimService Desk aan het juiste adres! Graag komen we erachter of ons verhaal past bij jouw organisatie in Apeldoorn. We nodigen jou daarom graag uit voor een kennismaking. 

Arbodienst - VerzuimService Desk
Jeannet Konijnenberg

Jeannet Konijnenberg

Goudappel Group

”VSD komt haar afspraken na, de lijnen zijn kort en de afspraken helder. We hebben een eigen contactpersoon en dat werkt erg prettig. Ze denken in oplossingen in plaats van in problemen. Wat wij ook erg handig vinden is het heldere kostenoverzicht, je weet waar je voor betaalt. “Bij VSD weet je waar je voor betaald en zijn alle afspraken helder”

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een adviseur bij jou in Apeldoorn?