ARBODIENST ARNHEM

KENNISMAKEN

Ben jij op zoek naar een arbodienst in de regio Arnhem? Aangenaam kennis te maken! Wij zijn VerzuimService Desk (VSD), een arbodienst met experts door het gehele land. Wij helpen organisaties met het reduceren en voorkomen van verzuim en het creëren van een veilige en verantwoorde werkplek.

OP ZOEK NAAR EEN ARBODIENST IN ARNHEM?

VerzuimService Desk is een dienstverlenende organisatie op het gebied van Arbo en verzuim met onder andere onze bevlogen artsen en Arbo experts in de regio Arnhem. Wij werken onder het volgende motto: ‘samen beter worden’. Op deze manier helpen wij organisaties bij het reduceren en voorkomen van verzuim. We zorgen ervoor dat leidinggevenden dit zelf op een duurzame manier op kunnen pakken. Hierbij rekenen wij op eigen verantwoordelijkheid, eigen wil en eigen kracht. We zijn er namelijk van overtuigd dat iedere prestatie begint met de wil om er zelf voor te gaan. 

We ondersteunen zowel leidinggevenden als medewerkers bij het ontwikkelen van bewustwording in hun eigen kunnen en realisatie van gedragsverandering. Hierdoor wordt gezond gedrag geïmplementeerd op de hele werkvloer. Veel van onze huidige klanten doen zelf aan verzuimbegeleiding en re-integratie. Dit komt omdat ze gegarandeerd zijn van een vangnet, waar ze op terug kunnen vallen. 

Ben je bang dat je niet voldoende kennis of capaciteit in huis hebt om hier zelf invulling aan te geven? Wees gerust, dat is helemaal niet nodig. Maatwerk is voor ons namelijk heel gewoon. Wij passen onze dienstverlening graag aan de kennis en kunde die jij in huis hebt. Het is wel belangrijk om te weten dat wij ons zo overbodig mogelijk willen maken, waardoor wij steeds minder belangrijk worden voor jouw organisatie. 

Bij VSD houden wij van persoonlijk contact en komen wij met duidelijke en concrete oplossingen. Onze dienstverlening is organisch en altijd op maat ingericht. We vinden processen en protocollen belangrijk, maar vinden wel dat deze niet de overhand moeten krijgen. 

 

ONZE SPECIALIST

AUDREY ROUWELER

EEN ARBODIENST VAN FORMAAT

VSD wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen: informeel, realistisch, vooruitstrevend, lerend en een beetje eigenzinnig. We hebben de ambitie om nog groter te worden, maar vinden het belangrijk om aandacht te houden voor onszelf, collega’s en klanten.

Dit is ook de reden dat we ons richten op organisaties met maximaal 500 medewerkers in dienst in de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht. Daarnaast opereren we ook in regio Amsterdam en Rotterdam. Momenteel hebben we samenwerkingen met aansprekende klanten zoals: de Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Rob Peetoom Kappers en Goudappel Groep. 

Arbodienst VSD

DE VSD-AANPAK

Onze aanpak is gericht op zelfstandigheid. Dit kan voor potentiële klanten wellicht ongastvrij in de oren klinken, maar onze huidige klanten zullen beamen dat dit een praktische en waardevolle werkwijze is. Onze werkwijze richt zich op het optimaliseren, leren en faciliteren. 

Vanaf het eerste moment gaan we gelijk hard aan het werk! We pakken niet alleen de dossiers op die spoed hebben. We kijken ook of jouw werkprocessen geoptimaliseerd kunnen worden. Hiervoor maken we een scan van de huidige situatie op beleidsniveau, procesniveau en dossierniveau. Ook worden de rolverdelingen, werkwijzen, risico’s en verzuimcijfers geïnventariseerd. Jouw RI&E en eventuele resultaten van een PMO worden ook hierin mee genomen. 

Deze inventarisatie uit zich in een plan van aanpak met een actiepuntenlijst. Nu jouw organisatie op hoofdlijnen is omschreven kunnen we daadkrachtig aan het werk. Wij vinden het belangrijker om in te spelen op veranderingen dan om een strak plan te volgen. Daarom doen we het stap voor stap.

In deze fase wordt de bewustwording bevorderd. Dit wordt gedaan door leidinggevenden ‘on the job’ te coachen, waardoor ze snel een lastige situatie eigen kunnen maken. We gooien je in het diepe, maar helpen je leren zwemmen. We geven je de nodige kennis en tips om met dit soort situaties om te leren gaan. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat leidinggevenden deze situaties voortaan zelf op kunnen lossen. Hoe doen we dat precies? Dit doen we door middel van het 3-stappen leermodel: voordoen, meedoen en zelf doen.

Kan je het daarna zelfstandig? Gefeliciteerd! Uiteraard blijven we op de achtergrond aanwezig om je te faciliteren en eventueel bij te sturen. Door onze samenwerking kun je gebruik blijven maken van onze expertise. Ons team zou zelfs bij kunnen springen in drukke tijden.

ARBODIENST IN ARNHEM NODIG?

KIES VOOR VERZUIMSERVICE DESK!

Ben jij op zoek naar een arbodienst in de omgeving Arnhem, die aandacht heeft voor jou en jouw medewerkers? Een arbodienst die jouw organisatie naar een hoger niveau tilt en jouw kennis vergroot? Dan ben je bij de VerzuimService Desk aan het juiste adres! Graag komen we erachter of ons verhaal past bij jouw organisatie, we nodigen jou daarom graag uit om contact met ons op te nemen. 

Arbodienst - VerzuimService Desk
Jeannet Konijnenberg

Jeannet Konijnenberg

Goudappel Group

”VSD komt haar afspraken na, de lijnen zijn kort en de afspraken helder. We hebben een eigen contactpersoon en dat werkt erg prettig. Ze denken in oplossingen in plaats van in problemen. Wat wij ook erg handig vinden is het heldere kostenoverzicht, je weet waar je voor betaalt. “Bij VSD weet je waar je voor betaald en zijn alle afspraken helder”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een adviseur bij u in de buurt?