ARBODIENST DEVENTER

KENNISMAKEN

Speel je met de gedachte om over te stappen naar een andere Arbodienst in Deventer? In dat geval gaan wij graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek. Zo kan je zelf ervaren wie wij echt zijn en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

ARBODIENST IN DEVENTER NODIG?

Wij zijn VerzuimService Desk (VSD); een kleinschalige arbodienst uit Deventer. Onder het motto ‘samen beter worden’ ondersteunen en trainen wij organisaties om verzuim op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Met de gedachten werken is gezond! Wij zorgen ervoor dat leidinggevenden dit zo zelfstandig mogelijk en op een duurzame manier op kunnen pakken. Hierbij gaan wij uit van eigen kracht, eigen wil en eigen verantwoordelijkheid van mensen. Elke prestatie begint namelijk met het besluit er zelf voor te (willen) gaan.

Soms moeten mensen eerst op weg geholpen worden, om het vervolgens zelf te doen. Daarom ondersteunt VSD zowel leidinggevenden als medewerkers bij het ontwikkelen van bewustwording en realisatie van gedragsverandering. Met als doel gezond gedrag onderdeel te maken van het dagelijks doen en laten van je medewerkers. Veel van onze klanten voeren de verzuimbegeleiding en/of re-integratie zelfstandig uit. Zij geven aan dat zij dit kunnen doen, omdat er altijd een wakend vangnet is waar zij op terug kunnen vallen.

Denk je nu: ik heb (nog) niet genoeg kennis of capaciteit om zelfstanding invulling te geven aan de verzuimbegeleiding, inzetbaarheid of het creëren van een veilige en gezonder werkplek? Dat hoeft ook helemaal niet! Maatwerk is de standaard bij ons. We passen onze dienstverlening graag aan, aan het niveau van jullie kennis en kunde. Weet echter dat het onze intrinsieke motivatie is, om onszelf zo overbodig mogelijk te maken. Met onze manier van werken worden wij zelf steeds minder belangrijk.

Ons contact is persoonlijk, onze oplossingen zijn praktisch en duidelijk, de dienstverlening organisch van aard en altijd op maat ingericht. Proces en protocollen zijn belangrijk, maar moeten een organisatie niet verlammen.

 

ONZE SPECIALIST

AUDREY ROUWELER

EEN ARBODIENST VAN FORMAAT

De organisatie VSD is als haar mensen: informeel, persoonlijk, nuchter, gedreven, lerend en een tikkeltje eigenwijs. Groeiambities hebben wij zeker, maar niet om de grootste arbodienst van Nederland te worden. Aandacht voor jezelf, voor je collegae en je klanten vinden we heel belangrijk en dat moet zo blijven.

Om die reden richten wij ons vooral op bedrijven tot 500 medewerkers in de provincies Overijssel, Gelderland en Utrecht. Waarbij we nog een klein uitstapje maken naar Amsterdam en Rotterdam. We werken voor aansprekende klanten waaronder Postillion Hotels, de Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Rob Peetoom Kappers en Goudappel Groep.

Arbodienst VSD

DE VSD-AANPAK: OPTIMALISEREN, LEREN & FACILITEREN.

Onze werkwijze is gericht op zelfstandigheid. Dat klinkt veel potentiële klanten wat vreemd en ongastvrij in de oren, maar als we onze bestaande klanten mogen geloven werkt het juist enorm praktisch. De werkwijze van onze arbodienst richt zich op het optimaliseren, leren en faciliteren.

Vanaf de eerste samenwerking gaan we hard aan de slag. Niet alleen pakken we de dossiers op die spoed hebben, we bekijken ook of jouw werkprocessen efficiënter en dus goedkoper kunnen. Om dit te bepalen, maken we een scan van de huidige situatie op beleidsniveau, procesniveau en dossierniveau. We inventariseren bestaande rolverdelingen, werkwijze, verzuimcijfers en overige risico’s. Jouw RI&E en eventuele resultaten van preventieve activiteiten zoals een PMO nemen we hier ook in mee.
In deze fase willen wij de deskundigheid en bewustwording bevorderen. Dit doen we door leidinggevenden on the job te coachen op het sturen van gedrag en denken in mogelijkheden. Juist het oplossen van lastige situaties is een kans om te leren. Daarom geven we jou de benodigde kennis en praktische tips die je kunt gebruiken om de situatie eigen te maken. We gooien je in het diepe, maar helpen je zwemmen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij het straks zelfstandig op kunt lossen. Hoe we dat doen? Volgens het 3-stappen leermodel: voordoen, meedoen en zelf doen.
Kun je het eenmaal zelf? Gefeliciteerd! Natuurlijk blijven wij altijd op de achtergrond beschikbaar. Door onze samenwerking kun je gebruik blijven maken van onze bedrijfsartsen, de kennis van onze verzuimmanagers, onze providerboog of ons team dat even bijspringt in drukke tijden. Dat is toch een geruststellende gedachte?

ARBODIENST IN DEVENTER NODIG?

WIE KIEST WORDT GEKOZEN.

Vanaf de eerste samenwerking gaan we hard aan de slag. Niet alleen pakken we de dossiers op die spoed hebben, we bekijken ook of jouw werkprocessen efficiënter en dus goedkoper kunnen. Om dit te bepalen, maken we een scan van de huidige situatie op beleidsniveau, procesniveau en dossierniveau. We inventariseren bestaande rolverdelingen, werkwijze, verzuimcijfers en overige risico’s. Jouw RI&E en eventuele resultaten van preventieve activiteiten zoals een PMO nemen we hier ook in mee.
Arbodienst - VerzuimService Desk
Jeannet Konijnenberg

Jeannet Konijnenberg

Goudappel Group

”VSD komt haar afspraken na, de lijnen zijn kort en de afspraken helder. We hebben een eigen contactpersoon en dat werkt erg prettig. Ze denken in oplossingen in plaats van in problemen. Wat wij ook erg handig vinden is het heldere kostenoverzicht, je weet waar je voor betaalt. “Bij VSD weet je waar je voor betaald en zijn alle afspraken helder”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een adviseur bij u in de buurt?