ARBODIENST ROTTERDAM

KENNISMAKEN

Is jouw organisatie gevestigd in de regio Rotterdam en ben je op zoek naar een dienstverlenend bedrijf op het gebied van Arbo, verzuimbegeleiding en preventie? Dan zijn wij er voor jou! Wij zijn VerzuimService Desk, we doen er alles aan om het verzuim binnen organisaties te verminderen en te voorkomen. Daarnaast helpen we als arbodienst in Rotterdam ook bij het inrichten van verantwoorde en veilige werkplekken.

OVER VERZUIMSERVICE DESK IN ROTTERDAM

Is jouw bedrijf gevestigd in Rotterdam en ben je op zoek naar een arbodienst? Maak kennis met VSD!

Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met jou jouw organisatie in Rotterdam naar een hoger niveau kunnen tillen. Onder het motto ‘werken is gezond’ trainen we leidinggevenden om zelfstandig en duurzaam de verzuimbegeleiding op te pakken. Dit vergt van jouw leidinggevenden motivatie, eigen kracht en verantwoordelijkheid. Wij geloven dat iedere prestatie begint met een eigen motivatie en een flinke dosis doorzettingsvermogen. 

Als arbodienst in Rotterdam helpen wij jouw leidinggevenden en medewerkers bij het ontwikkelen van bewustwording rondom hun eigen rol, mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Dit doen we zodat gezond gedrag een onderdeel wordt van de werkcultuur binnen jouw organisatie. Veel van onze huidige klanten geven nog steeds zelf invulling aan de re-integratie en verzuimbegeleiding binnen hun organisatie. We laten ze dit zelf doen, zodat wij steeds minder belangrijk. Daarnaast dienen wij altijd als vangnet, mocht je toch extra ondersteuning nodig hebben. 

Maatwerk is voor ons heel gewoon. Dus als je niet zeker weet of je de juiste kennis is huis hebt om dit zelfstandig op te pakken, dan passen wij onze dienstverlening hier gewoon op aan. Zoals eerder vermeld, proberen wij onszelf zo overbodig mogelijk te maken. Hierdoor ben je in staat om op de lange termijn zaken zelfstandiger op te pakken. Onze mensen zijn betrokken en houden van persoonlijk contact. Daarnaast houden wij van praktische en concrete oplossingen. Wij vinden processen en protocollen belangrijk, maar deze moeten niet jouw organisatie hinderen en verstoren. 

Wij zijn informeel, persoonlijk, bevlogen, recht door zee en soms een klein beetje eigenzinnig. Onze organisatie heeft zeker de ambitie om nog groter te worden dan we al zijn, ook in de regio Rotterdam. Echter vinden wij aandacht voor onze collega’s en klanten het allerbelangrijkste. Daarom focussen wij ons met name op organisaties met maximaal 500 medewerkers in de volgende drie provincies: Utrecht, Gelderland en Overijssel. Daarnaast zijn we als arbodienst ook actief in de regio Rotterdam tot en met Amsterdam. Wij werken met interessante klanten als: Postillion Hotels, Dierenpark Amersfoort en Goudappel Groep.

 

ONZE SPECIALIST IN ROTTERDAM

AUDREY ROUWELER

WAAR WE JOU MEE HELPEN ALS ARBODIENST IN ROTTERDAM

EEN ARBODIENST IN ROTTERDAM VAN FORMAAT

De organisatie VSD is als haar mensen: informeel, persoonlijk, nuchter, gedreven, lerend en een tikkeltje eigenwijs. Groeiambities hebben wij zeker, maar niet om de grootste arbodienst van Nederland te worden. Aandacht voor jezelf, voor je collegae en je klanten vinden we heel belangrijk en dat moet zo blijven.

Om die reden richten wij ons vooral op bedrijven tot 500 medewerkers in de provincies Overijssel, Gelderland en Utrecht. Waarbij we nog een klein uitstapje maken naar Amsterdam en Rotterdam. We werken voor aansprekende klanten waaronder Postillion Hotels, de Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Rob Peetoom Kappers en Goudappel Groep.

Arbodienst VSD

ONZE MANIER VAN WERKEN

Als arbodienst in Rotterdam focussen wij ons in onze aanpak op jouw zelfstandigheid. Dit klinkt misschien een beetje apart, maar in de dagelijkse praktijk is dit een hele effectieve aanpak.  Onze aanpak is gericht op de volgende drie fasen: optimaliseren, leren en faciliteren.

Vanaf de eerste samenwerking gaan we hard aan de slag. Niet alleen pakken we de dossiers op die spoed hebben, we bekijken ook of jouw werkprocessen efficiënter en dus goedkoper kunnen. Om dit te bepalen, maken we een scan van de huidige situatie op beleidsniveau, procesniveau en dossierniveau. We inventariseren bestaande rolverdelingen, werkwijze, verzuimcijfers en overige risico’s. Jouw RI&E en eventuele resultaten van preventieve activiteiten zoals een PMO nemen we hier ook in mee.

In deze tweede fase worden leidinggevenden on the job getraind. Hiermee leren ze op gezond gedrag te sturen en leren denken in oplossingen. We gooien je hierbij in het diepe. Maar onze ervaring leert dat je al snel lastige situaties eigen maakt. We doen er in deze fase alles aan om ervoor te zorgen dat u deze situaties zo snel mogelijk zelf kunt oplossen. Hiervoor maken we gebruik van het volgende drie stappen: voordoen, meedoen, zelf doen. 

Als je alles vervolgens zelfstandig kan oppakken, staan wij nog steeds paraat om je op de achtergrond te bedienen. Je kan gebruik blijven maken van de expertise van onze experts zoals de bedrijfsartsen ,verzuimmanagers of de casemanager taakdelegatie. Of ons team kan je bijstaan in drukke periodes. Hoe fijn is dat?

ARBODIENST IN ROTTERDAM NODIG?

SAMENWERKEN MET VERZUIMSERVICE DESK IN ROTTERDAM

Ben je op zoek naar een arbodienst in Rotterdam en spreekt onze werkwijze je aan? Dan zijn we zeker een match! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Arbodienst - VerzuimService Desk
Jeannet Konijnenberg

Jeannet Konijnenberg

Goudappel Group

”VSD komt haar afspraken na, de lijnen zijn kort en de afspraken helder. We hebben een eigen contactpersoon en dat werkt erg prettig. Ze denken in oplossingen in plaats van in problemen. Wat wij ook erg handig vinden is het heldere kostenoverzicht, je weet waar je voor betaalt. “Bij VSD weet je waar je voor betaald en zijn alle afspraken helder”

Heb je vragen of wil  je een afspraak maken met een adviseur bij jou in Rotterdam?