ARBODIENST ZEIST

KENNISMAKEN

Aangenaam wij zijn VerzuimService Desk! Wij zijn een kleinschalige arbodienst afkomstig uit Deventer. Samen met onze Verzuim- en Arbo experts door het gehele land helpen wij organisaties bij het reduceren en prevenieren van verzuim en het creëren van verantwoorde werkplekken. Ben jij op zoek naar een arbodienst in de omgeving van Zeist? Dan helpen wij je graag!

ARBODIENST IN ZEIST NODIG?

Bij VSD staat het motto ‘samen beter worden’ centraal. Samen met jou zorgen we ervoor dat verzuim verholpen of gereduceerd wordt. We trainen jouw leidinggevenden om ervoor te zorgen dat zij hier in de toekomst zelf zorg voor kunnen dragen. Wij rekenen hierbij op een flinke dosis discipline, motivatie en verantwoordelijkheid. ‘Werken is gezond’ en dat willen wij overbrengen op jouw medewerkers en leidinggevenden.

We ondersteunen jouw medewerkers en leidinggevenden bij het creëeren van bewustwording in hun eigen kunnen en realisatie van gedragsverandering. Hiermee wordt gezond gedrag onderdeel van de dagelijkse manier van werken. We adviseren jou om de re-integratie zelf uit te blijven voeren net als veel van onze bestaande klanten. Zij hebben hiervoor gekozen, omdat VSD altijd op de achtergrond beschikbaar blijft om je hierin te ondersteunen. Wij houden van een persoonlijke benadering en heldere, concrete oplossingen. Onze dienstverlening is organisch en er is altijd sprake van maatwerk. Processen en protocollen zijn essentieel, maar moeten de organisatie niet tegenwerken.

Denk je nu: ik heb (nog) niet voldoende capaciteit of kennis om de re-integratie en inzetbaarheid zelfstandig op te pakken? Dat is ook helemaal niet nodig. Maatwerk is voor ons heel normaal. We passen graag onze dienstverlening aan, aan jouw organisatie. Het is echter wel ons doel om onszelf zo onbelangrijk mogelijk te maken.

 

ONZE SPECIALIST

AUDREY ROUWELER

EEN ARBODIENST MET AANZIEN

Onze organisatie kan gekenmerkt worden als gedreven, persoonlijk, informeel, betrokken en soms een tikkeltje eigenaardig. Wij vinden aandacht voor jezelf, elkaar en klanten erg belangrijk en vinden dat dit zo moet blijven.

Hierom richten wij ons met name op organisaties met niet meer dan 500 medewerkers in de provincies Overijssel, Gelderland en Utrecht. Daarnaast opereren wij ook in Amsterdam en Rotterdam. We zijn trots om met aansprekende klanten te werken als: de Apenheul, Rob Peetoom Kappers, Postillion Hotels en Dierenpark Amersfoort.

Arbodienst VSD

DE VSD-AANPAK

De werkwijze van onze arbodienst in gericht op de volgende drie aspecten: optimaliseren, leren en faciliteren. Onze werkwijze focust zich op jouw zelfstandigheid. Dit klinkt misschien wat ongastvrij, maar onze bestaande klanten kunnen beamen dat het een zeer praktische aanpak is.

Voordat we daadkrachtig aan het werk gaan, inventariseren we eerst de huidige situatie. Dit doen we door een scan te van jouw organisatie maken op beleids-, proces- en dossierniveau. We pakken de dossiers met prioriteit op en bekijken of de processen binnen jouw organisatie nog efficiënter kunnen, waardoor je geld kan besparen. Ook worden protocollen, verzuimcijfers en taken geïnventariseerd. Ook de RI&E en resultaten van eventuele preventieve activiteiten worden hierin meegenomen.

Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld, die we samen stap voor stap gaan volgen. We vinden het belangrijk om op deze manier te doen, zodat we ook kunnen inspelen op mogelijke veranderingen.

In deze fase worden leidinggevenden on the job getraind om de bewustwording te vergroten. Leidinggevenden leren hierdoor om in mogelijkheden te denken en indien nodig te sturen op gedrag. Wij vinden dat lastige situaties goede momenten zijn om van te leren. Door middel van tips en benodigde kennis helpen wij jouw leidinggevenden om dit soort situaties eigen te maken. Wij maken hierbij gebruik van de volgende drie stappen: voordoen, meedoen en zelf doen.

Ben je vervolgens in staat om het zelf op te pakken? Gefeliciteerd! Uiteraard blijven we achter de schermen beschikbaar om jou te ondersteunen. Je kan dus nog steeds gebruik blijven maken van de kennis van onze verzuimmanagers, bedrijfsartsen en providerboog. Ons team kan u zelfs in drukke periodes bij kunnen staan. Een goed vangnet toch?

ARBODIENST IN ZEIST NODIG?

SAMENWERKEN MET VSD

We bekennen graag kleur! Ben je op zoek naar een arbodienst in de regio Zeist, die jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen en oog heeft voor jou en jouw medewerkers? En spreekt ons verhaal je aan? Dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen.

Arbodienst - VerzuimService Desk
Jeannet Konijnenberg

Jeannet Konijnenberg

Goudappel Group

”VSD komt haar afspraken na, de lijnen zijn kort en de afspraken helder. We hebben een eigen contactpersoon en dat werkt erg prettig. Ze denken in oplossingen in plaats van in problemen. Wat wij ook erg handig vinden is het heldere kostenoverzicht, je weet waar je voor betaalt. “Bij VSD weet je waar je voor betaald en zijn alle afspraken helder”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een adviseur bij u in de buurt?