ARBODIENST ZUTPHEN

KENNISMAKEN

Ben jij op zoek naar een arbodienst in de regio Zutphen? Aangenaam! Wij zijn VerzuimService Desk (VSD), een arbodienst met experts door het gehele land. Wij helpen organisaties met het reduceren en voorkomen van verzuim én het creëren van een veilige en verantwoorde werkplek.

OP ZOEK NAAR EEN ARBODIENST IN ZUTPHEN?

Wij zijn VerzuimService Desk, een dienstverlenende organisatie met expertise op het gebied van arbo en verzuim. Ons hoofdkantoor zit in Deventer, op 20 minuutjes rijden vanaf Zutphen.

Met onze gepassioneerde artsen en arbo-experts streven we naar vooruitgang onder het motto ‘samen beter worden’. Zo assisteren we organisaties bij het verminderen en voorkomen van verzuim. We leiden leidinggevenden op zodat ze zelf op duurzame wijze met deze uitdagingen kunnen omgaan. Hierbij stimuleren we eigen verantwoordelijkheid, wilskracht en kracht. Hoe we dat doen? Door zowel leidinggevenden als medewerkers te begeleiden bij het vergroten van hun bewustzijn over hun vaardigheden en het realiseren van gedragsverandering.

Dit leidt tot de integratie van gezond gedrag op de gehele werkvloer. Veel van onze huidige opdrachtgevers zijn nu zelf actief bezig met verzuimbegeleiding en re-integratie, vertrouwend op VSD als hun betrouwbare vangnet.

Twijfel je of je voldoende kennis of capaciteit hebt om dit zelf aan te pakken? Maak je geen zorgen, dat is niet nodig. Voor ons is maatwerk de norm. Elk bedrijf is uniek, en onze dienstverlening past zich aan op de kennis en vaardigheden die je al bezit. Uiteindelijk streven we ernaar om zo min mogelijk essentieel te zijn binnen jouw organisatie. Klinkt ideaal, toch?

Bij VSD hechten we waarde aan persoonlijk contact en bieden we altijd duidelijke en concrete oplossingen. Onze dienstverlening is flexibel en altijd afgestemd op jouw behoeften. Hoewel processen en protocollen belangrijk zijn, vinden wij dat ze niet de overhand moeten hebben. We behouden een menselijke benadering.

ONZE SPECIALIST IN ZUTPHEN

AUDREY ROUWELER

EEN ARBODIENST VAN FORMAAT, DICHTBIJ ZUTPHEN

VerzuimService Desk, dan ben je zeker van een informele en realistische benadering, een lerende instelling, vooruitstrevendheid en een vleugje eigenzinnigheid. Onze ambitie is om te groeien, maar we hechten er nog meer waarde aan om aandacht te schenken aan onszelf, onze collega’s en klanten.

We concentreren ons specifiek op organisaties met maximaal 500 werknemers, vooral in de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht. Natuurlijk maken we ook uitzonderingen, aangezien we actief zijn in de regio’s Amsterdam en Rotterdam. Op dit moment hebben we succesvolle samenwerkingen met bekende klanten zoals de Apenheul, Rob Peetoom Kappers, Goudappel Groep en Dierenpark Amersfoort. Mogen we binnenkort ook jouw bedrijf aan deze lijst toevoegen?

Arbodienst VSD

DE VSD-AANPAK

Wij streven naar zelfstandigheid in onze aanpak. Hoewel dit voor potentiële klanten mogelijk wat terughoudend klinkt, zullen onze huidige klanten bevestigen dat dit een praktische en waardevolle benadering is. Onze werkwijze is gericht op optimalisatie, leren en faciliteren.

Vanaf het allereerste moment zijn we direct betrokken! We nemen niet alleen de dringende dossiers ter hand, maar kijken ook of we jouw werkprocessen kunnen verbeteren. Hiervoor analyseren we de huidige situatie op beleidsniveau, procesniveau en dossierniveau. We onderzoeken ook de rolverdelingen, werkwijzen, risico’s en verzuimcijfers, inclusief jouw Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en eventuele resultaten van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Deze analyse vertaalt zich in een plan van aanpak met een lijst van actiepunten. Nu jouw organisatie in grote lijnen is geschetst, kunnen we doelgericht te werk gaan. Wij hechten meer waarde aan het anticiperen op veranderingen dan strikt het volgen van een vast plan. Daarom doen we het stap voor stap.

In deze fase bevorderen we het bewustzijn. We bieden leidinggevenden ‘on-the-job’ coaching, waardoor ze snel vertrouwd raken met uitdagende situaties. We dagen je uit, maar ondersteunen je bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden. We verschaffen essentiële kennis en handige tips om effectief en passend om te gaan met bepaalde situaties.

Ons doel is ervoor te zorgen dat leidinggevenden in staat zijn om deze situaties in de toekomst zelfstandig op te lossen. Hoe doen we dat precies? We maken gebruik van het 3-stappen leermodel: voordoen, meedoen en zelf doen.

Lukt het nu om het zelfstandig te doen? Gefeliciteerd! Uiteraard blijven wij op de achtergrond beschikbaar om je te ondersteunen en indien nodig bij te sturen. Door onze samenwerking blijf je profiteren van onze expertise. In drukke periodes staat ons team zelfs klaar om bij te springen en hulp te bieden.

ARBODIENST IN ZUTPHEN NODIG?

KIES VOOR VERZUIMSERVICE DESK!

Op zoek naar een arbodienst in Zutphen of omgeving? Eentje die zorg draagt voor jou en jouw medewerkers? Een arbodienst die niet alleen de organisatie naar een hoger niveau tilt, maar ook jouw kennis vergroot, zodat je het wellicht grotendeels zelf kunt oppakken? Dan ben je bij VerzuimService Desk aan het juiste adres! Graag komen we erachter of ons verhaal past bij jouw organisatie in Zutphen. We nodigen jou daarom van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Arbodienst - VerzuimService Desk
Jeannet Konijnenberg

Jeannet Konijnenberg

Goudappel Group

”VSD komt haar afspraken na, de lijnen zijn kort en de afspraken helder. We hebben een eigen contactpersoon en dat werkt erg prettig. Ze denken in oplossingen in plaats van in problemen. Wat wij ook erg handig vinden is het heldere kostenoverzicht, je weet waar je voor betaalt. “Bij VSD weet je waar je voor betaald en zijn alle afspraken helder”

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een adviseur bij jou in Zutphen?