Interim verzuimmanager

Interim verzuimmanagement
Heb je een verzuimmanager nodig? Omdat de eigen casemanager tijdelijk afwezig is, je beleid een update nodig heeft of omdat er kortstondig veel werk te verzetten valt? De senior interim verzuimmanagers van VSD zijn de oplossing.

Voordelen van de VSD interim verzuimmanager

Een frisse blik
Onze klanten geven aan dat ze de frisse blik van onze mensen waarderen. Als buitenstaander zie je nu eenmaal meer. Ook is het makkelijker om kritisch te zijn op bijvoorbeeld specialisten met wie je samen werkt, een reactietijd van mensen of de kwaliteit van het werk. Daarmee is een keuze voor ons dan ook vaak een second opinion op de manier van werken. Al is het maar omdat je blik verbreed wordt.

Kennis van zaken
We hebben ontzettend veel knowhow in huis. Over het werken volgens het eigen regie model bijvoorbeeld. Denk ook aan berekeningen en impactanalyses voor de initiële keuze voor het eigen risicodragerschap. Of aan de manier waarop je intern en extern communiceert over verzuim. Heel praktisch ook. Door gebruik van formulieren, standaardbrieven, inrichten van een klachtenprocedure en on-the-job training van het middenkader. In andere gevallen gaat het om de meer beleidsmatige aanpak. Hoe kijk je naar passend werk? Voldoen de werkprocessen aan de actuele wetgeving? Weten leidinggevenden wat er van hen verwacht wordt?

Duidelijke afspraken
Onze verzuimmanagers verzetten een berg werk. Niet zelden hebben we een grote caseload. Daar werken we met veel energie en plezier aan. Zijn er collega’s op de afdeling, dan wordt dit door hen ook gewaardeerd. We verlagen immers de werkdruk. Een ander voordeel: we maken vooraf duidelijke afspraken over de ureninzet. Je weet waar je aan toe bent en wat het je oplevert. Allemaal voor een doel: het verzuim zo laag mogelijk krijgen en houden.

Voordelen van de interim verzuimmanager van VSD:

  • direct beschikbaar
  • senior niveau, dus veel kennis en ervaring
  • vanaf dag één aan de slag
  • een positief kritische blik waarmee jouw bedrijf vooruit komt
  • beheersen van financiële risico’s

Onze interim verzuimmanagers werken voor grootbedrijven, tussenbureaus en verzekeraars. Voorbeelden daarvan zijn Saxenburgh Groep, ISS Groep, CZ Bedrijf en Gezondheid, Trimenzo en Nuovo. Meer hierover lees je onder referenties.

 

INTERIM-CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP

WIE HELPEN WIJ NOG MEER

Samen met ons voorkom je verzuim en los je het op. Dat klinkt misschien wel te mooi? Maar met onze persoonlijke en praktische aanpak zeggen we niet te veel.