Preventief Medisch Onderzoek: een gezondheidscheck
VSD brengt de gezondheid en vitaliteit van medewerkers in kaart met een Preventief Medisch Onderzoek, het PMO. Met het preventief medisch onderzoek van VSD wordt duidelijk hoe medewerkers gezond(er) kunnen worden en blijven. Op basis daarvan kunnen jullie preventief maatregelen nemen en zo de duurzame inzet en werkvermogen van personeel vergroten.

Besparen van kosten van verzuim en uitval zijn het gevolg. En niet te vergeten een gezonde en meer productieve organisatie.

Waar bestaat het PMO uit?
Iedere PMO is maatwerk. De inhoud van het PMO bepalen we in overleg op basis van specifieke wensen en gezondheidsrisico’s binnen je organisatie en stemmen daar de online vragenlijsten  en fysieke onderzoeken op af. Een PMO bestaat uit:

  • een online vragenlijst denk aan onderwerpen zoals: werksituatie, fysieke gezondheid, leefstijl, werkbeleving, werkdruk, werkstress basis bevlogenheid
  • eventueel aangevuld met een gezondheidscheck: fysieke onderzoeken

 

Rapportage
Elke deelnemer ontvangt een individuele adviesrapport met zijn of haar resultaten en adviezen om hun gezondheid en werkvermogen te verbeteren. Jij als werkgever ontvangt een groepsrapportage. Jij hebt hierdoor meer inzicht in de gezondheid van de medewerkers van jouw bedrijf. Daarnaast geven we je concrete handvaten om jouw gezondheidsbeleid aan te scherpen en de  inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers te verhogen.

Het onderzoek. En daarna?
Wij vinden vooral de opvolging van de PMO-resultaten belangrijk. Wat doe je als organisatie en als medewerker met de resultaten? We kunnen je hierbij adviseren en tevens helpen met de uitvoering van bijvoorbeeld vervolg programma’s en maatwerk interventies. Denk aan gezondheidsdagen, vitaliteit coaching, themaworkshops etc.

 

  • Beter worden door PMO
  • Risico Inventarisatie & Evaluatie

INTERIM-CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP

WIE HELPEN WIJ NOG MEER

Samen met ons voorkom je verzuim en los je het op. Dat klinkt misschien wel te mooi? Maar met onze persoonlijke en praktische aanpak zeggen we niet te veel.