Beter worden door middel van een gratis VSD Verzuim & WIA Dossiercheck

Er zijn van die hoofdpijndossiers…Je denkt hoe komen we hier verder mee, doen we alles goed, zijn er nog mogelijkheden om de werkhervatting te versnellen, hebben we alle risico’s in kaart, voldoen we aan de Wet Verbetering Poortwachter en komen we door een eventuele WIA beoordeling?

De VSD Dossiercheck geeft je antwoorden op deze vragen en handvatten bij toekomstige verzuimdossiers om kritieke situaties te signaleren en op te lossen.

Wat bieden we aan?
Kosteloos onze expertise aan de hand van een dossiercheck. De investering die we graag vanuit onze kant doen, is ongeveer tussen de 2 à 4 uur.

Waarom bieden we het aan?
Wij maken onze relaties beter  op het gebied van verzuimbegeleiding. Hoe weet je nu of wij de partner zijn om jouw organisatie beter te maken? Doe dan de VSD Dossiercheck. Deze actie is een vrijblijvende kennismaking met VSD én een moment van deskundigheidsbevordering voor jou.

Wat houdt het in?

  • We lichten een (complex) verzuimdossier naar keuze door;
  • Je ontvangt een document met onze bevindingen, mogelijke risico’s en adviezen ten aanzien van te nemen vervolgstappen;
  • Wij kijken ook naar het begin en verloop van het verzuimtraject. We beschrijven zaken die ons zijn opgevallen en zetten uiteen wat wij zouden hebben geadviseerd dan wel hoe wij zouden hebben gehandeld in bepaalde (kritieke) situaties;
  • Het document wordt zo opgesteld dat het helder wordt wat nodig is om het dossier te repareren dan wel de schade te beperken. Daarnaast kun je leren van deze situatie en daarmee handvatten hebben voor toekomstige verzuimdossiers.

Ik wil graag een gratis Verzuim & WIA Dossiercheck
Laat jouw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met jou op!

IK WIL GRAAG EEN GRATIS DOSSIERCHECK AFSPRAAK MAKEN

INTERIM CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP