Arbo arts Deventer

Kennismaken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. 

Arbo arts in Deventer nodig?

Is jouw bedrijf gevestigd in Deventer (of omgeving hiervan) en ben je op zoek naar een bedrijfsarts of casemanager? Dan ben je hier aan het goede adres. Door de recente uitbreiding van ons artsenteam hebben wij volop ruimte om jouw zieke medewerkers te begeleiden. Wie wij zijn? VerzuimService Desk. Aangenaam!

Wij zijn VerzuimService Desk (VSD); een kleinschalige arbodienst uit Deventer. Wij geloven dat je samen beter kunt worden. Én dat werken en gezondheid hand in hand gaan. Om die reden trainen en ondersteunen wij organisaties, zodat zij zelf hun verzuim aan kunnen pakken. Een verplicht, onderdeel van verzuim oplossen is een bezoek aan de bedrijfsarts. Een belangrijke stap voor zowel werkgever als medewerkers. Serieus en met aandacht wordt de situatie besproken en geanalyseerd. Maar altijd wordt vooruit gekeken.. Wat is er op dit moment mogelijk? Hoe ziet het herstel eruit? Kan werk als onderdeel van herstel worden meegenomen? Welke stappen moeten er worden genomen op weg naar re-integratie? Kortom; de bedrijfsarts is niet zomaar iemand. Daarom zijn wij kritisch geweest bij het samenstellen van ons artsenteam.

 

Onze specialist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Goede bedrijfsartsen per direct beschikbaar

Een bedrijfsarts is een medisch specialist op het gebied van arbeid en gezondheid. Bedrijfsartsen begeleiden en beoordelen medewerkers en motiveren hen om hun verantwoordelijkheid te nemen in herstel en voorkomen hiervan. Daarnaast adviseren zij werkgevers en verzekeraars bij re-integratie na arbeidsuitval, bij arbeidsuitval-preventie en het voorkomen van beroepsziekten.
Onze bedrijfsarts is daar geen uitzondering op. Wat wij belangrijk vinden met het oog op onze dienstverlening, is dat de bedrijfsartsen meedenken. Geen spreekuur, een bezoekverslag en zoek het daarna zelf maar uit. Om die reden werken wij in ons artsenteam met bedrijfsarts én casemanager taakdelegatie. Een gouden team als je het ons vraagt.

 

Arbodienst in Deventer nodig?

De case manager taakdelegatie

Als werkgever is het belangrijk voor jou om op korte termijn de belastbaarheid bepaald te hebben om vervolgens zelf de re-integratie met medewerker op te kunnen pakken.
Je wil zelf de regie houden in de verzuimbegeleiding, maar je vindt het soms ook lastig om afspraken te maken over werk en re-integratie met medewerkers. Daar komt bij dat de je als werkgever, vanuit de privacy wetgeving, niet zonder meer mag vragen wat er aan de hand is. Als oplossing heeft VSD hiervoor de casemanager taakdelegatie. Het bijkomend voordeel is dat we, ondanks het tekort aan bedrijfsartsen, de vaart in de re-integratie kunnen behouden. Daarnaast is de ervaring dat de casemanager taakdelegatie meer aandacht en tijd kan besteden aan het verhaal achter het verzuim.
De casemanager taakdelegatie ondersteunt de bedrijfsarts met taken op het gebied van verzuimbegeleiding, preventie en duurzame inzetbaarheid. De CMT bespreekt met de werknemer de achtergronden van het verzuim op medisch en niet-medisch gebied. De bedrijfsarts interpreteert deze informatie, trekt conclusies en formuleert een advies.

De rol van CMT staat los van de rol van verzuimmanager als procesbegeleider en sparringpartner. De CMT neemt een aantal taken van de bedrijfsarts over. VSD maakt dus onderscheid in casemanagement (verzuimmanager)verrichtingen en als gedelegeerde van de bedrijfsarts (CMT).

Naam

Naam

functie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Terug naar de bedrijfsarts

Een casemanager taakdelegatie heeft geen medische bevoegdheid. De eindverantwoordelijkheid ligt altijd bij de bedrijfsarts. Alle noodzakelijke informatie die uit het gesprek naar voren is gekomen, is ter inzage voorde bedrijfsarts. Vervolgens zal de bedrijfsarts de situatie beoordelen, akkoord geven of een aanpassing doen op het voorgestelde plan. Dat dit een succesvolle samenwerking is, heeft het verleden al uitgewezen. Er is meer persoonlijk contact, sneller duidelijkheid en een snellere herstart van de werkzaamheden is mogelijk. Inderdaad een win-win.

Verzuim oplossen

Wil jij het verzuim van jouw organisatie terugdringen op een manier die past bij de huidige tijd? Neem dan eens contact met ons op. Wij richten ons vooral op bedrijven tot 500 medewerkers in de provincies Overijssel, Gelderland en Utrecht. Waarbij de westelijke grens loopt van Amsterdam tot aan Rotterdam. We werken voor aansprekende klanten waaronder Postillion Hotels, de Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Rob Peetoom Kappers en Goudappel Groep. Misschien staat binnenkort jouw naam hiertussen?

Lorem ipsum?

Bel ons

9381938291

Bel ons

9381938291

Bel ons

9381938291