Heb je een vraag?088 554 554 5

Inloggen

Lees hier de meest actuele informatie over de wettelijke regels, ingestelde (nood) maatregelen, re-integratie en preventie in tijden van het Coronavirus.

NIEUWE RELEASE VERZUIMXPERT

Geen ondersteuning voor TLS 1.0 en 1.1
TLS? We horen je denken: huh? Snappen we helemaal. Het is ook een technisch verhaal, maar wel noodzakelijk. In het kort komt het op het volgende neer: wanneer je inlogt in VerzuimXpert, wordt deze site opgebouwd in een beveiligde omgeving met behulp van een protocol. Dat protocol is TLS (transport layer security). Dit protocol is in de loop der tijd doorontwikkeld en zit nu op versie 1.2. Omdat ze bij VerzuimXpert zo veilig mogelijk willen werken, is de ondersteuning voor TLS 1.0 al gestopt en zullen ze dit binnen afzienbare tijd ook doen bij TLS 1.1. 

En nu? Ga naar de volgende site: www.ssllabs.com en klik op ‘test your browser’. Zie je staan dat TLS 1.2 wordt ondersteunt? Dan hoef je verder niets te doen. Staat dat er niet, dan moet je contact opnemen met je beheerder of externe systeem leverancier. Check dan gelijk even of eventuele automatische gegevensaanleveringen bij dit protocol ook worden ondersteunt bij het maken van hun connectie. Nieuwe widget
Na het doorvoeren van de laatste release is er binnenkort een nieuwe widget zichtbaar op de Home pagina van VerzuimXpert. Dit is de zogenoemde dossierselectie-via-organisatiestructuur. Deze widget laat de organisatiestructuur zien op basis van de autorisatie van de desbetreffende gebruiker. Hiermee kun je door selectie in die structuur het gewenste dossier of de gewenste werkgever of afdeling selecteren. Na selectie is er geen verschil met voorheen toen je nog met de zoekfunctie werkte. Het voordeel van de nieuwe werkwijze is vooral dat het voor gebruikers inzichtelijk is welke werkgevers en werknemers (met actief dienstverband) zij beschikbaar hebben in de VerzuimXpert.

 

INTERIM-CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP