Heb je een vraag?088 554 554 5

Inloggen

Lees hier de meest actuele informatie over de wettelijke regels, ingestelde (nood) maatregelen, re-integratie en preventie in tijden van het Coronavirus.

Terug naar nieuws

HALLO MARE!

Onze laatste aanwinst is Mare van Manen. Ze is ons team komen versterken als verzuimmanager en POB’er. Geen onbekende voor ons, want zo’n 3,5 jaar werden Audrey en Mare aan elkaar voorgesteld door een gemeenschappelijke vriendin en tevens vakgenoot. Nog bedankt Loes!

Op het moment dat de ontmoeting plaatsvond, was net bekend geworden dat Mare haar toenmalige werkgever na een re-organisatie zou moeten verlaten. Met opgeheven hoofd welteverstaan. Het waren mooie en pittige jaren geweest en het was een prima tijd voor iets nieuws. Die uitdaging vond ze bij Keerpunt. Hier zou ze als re-integratie adviseur aan de slag gaan. Waar ze bij haar vorige werkgever flink in het diepe was gegooid, was bij Keerpunt alles geregeld. Fijn, maar dat pionieren was toch ook wel heel tof.

In het voorjaar van 2017 nam Audrey opnieuw contact op. Mare was net bevallen van haar 2e kindje en de timing was niet helemaal goed. De tijd was op dat moment niet rijp voor een nieuwe baan. Nadat ze in datzelfde jaar verhuisd was, begon het toch te kriebelen. “Dat was het moment waarop ik aanvoelde dat het tijd was. De rust in huis was terug, als gezin hadden we het op de rit en ik wilde de energie gebruiken om wat nieuws op te zetten.” In januari besloot ze daarom contact op te nemen met Audrey.

De rest is geschiedenis, want vanaf 1 oktober is ze een waardevolle aanvulling op ons team. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag neemt Mare het verzuim voor haar rekening. Tussendoor is ze ‘as we speak’ de rol van POB’er volledig aan het inrichten en finetunen met Marjolein. Daar worden wij op onze beurt dan weer heel enthousiast van.

INTERIM-CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP