Heb je een vraag?088 554 554 5

Inloggen

Lees hier de meest actuele informatie over de wettelijke regels, ingestelde (nood) maatregelen, re-integratie en preventie in tijden van het Coronavirus.

Terug naar nieuws

HALLO MARJOLEIN!

Op 1 juli 2018 hebben wij ons bestaande team uitgebreid met Marjolein Chorus. Nieuw voor jullie, maar een oude bekende van ons. Een jaar eerder kwam zij al op gesprek bij ons, maar zat een samenwerking er wegens omstandigheden op dat moment niet in. Nu kwam de functie als verzuimmanager & POB’er echter op precies het goede moment. Nieuwe ronde, nieuwe kansen? Dat zeker! Ze is inmiddels ruim 2 maanden aan de slag en niet meer weg te denken uit ons team.

“Audrey benaderde mij eind mei voor deze functie. We hadden al eerder met elkaar gesproken en hebben daarna contact gehouden. De omstandigheden waren nu voor beiden optimaal en een samenwerking kon dan ook niet uitblijven. Het voelde goed. Van de hartelijke ontvangst tot de dienstverlening die zo persoonlijk en ‘out of the box’ is. De combinatie van werkzaamheden hebben mijn enthousiasme aangewakkerd. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in verzuim. Deze kennis wil ik graag delen met werkgevers in mijn rol als verzuimmanager. Als POB’er kan ik daarnaast sneller de werknemer spreken en de leidinggevende nog beter ondersteunen.”

Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB’er) is een nieuwe dienst binnen het palet van VSD. Marjolein kan hier stellig over zijn: “Dit is de toekomst. Hiermee kunnen we een toegevoegde waarde voor zowel klant als werknemer zijn.” Marjolein krijgt alle ruimte om de functie naar eigen inzicht in te richten. Het project staat nu in grote lijnen en is bijna klaar om uitgerold te worden. "Benaderde klanten zijn enthousiast, omdat we hiermee het verzuimproces in veel gevallen aanzienlijk kunnen versnellen.”

Ze is begonnen in het toerisme, maar via intercedent en P&O adviseur in de wereld van verzuim terecht gekomen. Waarom verzuim? “Bij verzuim heb je te maken met wetten, mensen en situaties. Je bent de spin in het web en moet heel veel regelen. Geen situatie is hetzelfde; dat maakt het zo uitdagend en leuk.”

 

INTERIM-CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP