Heb je een vraag?088 554 554 5

Inloggen

Lees hier de meest actuele informatie over de wettelijke regels, ingestelde (nood) maatregelen, re-integratie en preventie in tijden van het Coronavirus.

Terug naar nieuws

GEZOCHT: MEDISCH ADVISEUR

VerzuimService Desk groeit. Om de service naar onze klanten te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar een Medisch adviseur / bedrijfsarts. Kijk jij buiten de kaders als het gaat om de beste oplossingen? Wil je werkgevers, medewerkers en collega’s helpen het beste uit zichzelf te halen? Kan jouw kennis zowel VSD als de klant verder helpen? Wil jij meebouwen en helpen met de verdere ontwikkeling van onze organisatie? Dan zoeken we jou!

Medisch Adviseur

28-32 UUR

WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn VerzuimService Desk (VSD). Onder het motto ‘samen beter worden’ ondersteunen en trainen wij organisaties om verzuim op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Dat doen wij vanuit de gedachte dat verzuim het beste direct en dichtbij voorkomen en opgelost wordt, namelijk in de relatie tussen leidinggevende en medewerker. Wij zorgen ervoor dat leidinggevenden dit zo zelfstandig mogelijk en op duurzame wijze op kunnen pakken. Hierbij gaan wij uit van eigen kracht, eigen wil en eigen verantwoordelijkheid van mensen. Elke prestatie begint immers met het besluit er zelf voor te (willen) gaan. Soms moeten mensen eerst op weg geholpen worden, om het vervolgens zelf te doen. Daarom ondersteunt VSD zowel leidinggevenden als medewerkers bij het ontwikkelen van bewustwording en realisatie van gedragsverandering. Veel van onze klanten voeren de verzuimbegeleiding/ re-integratie zelfstandig uit. Zij geven aan dat zij dit kunnen doen, omdat er altijd een wakend vangnet is waar zij op terug kunnen vallen.

Ons contact is persoonlijk, onze oplossingen zijn concreet, de dienstverlening organisch van aard en altijd op maat ingericht. Proces en protocollen zijn belangrijk, maar moeten een organisatie niet verlammen.

De organisatie VSD is als haar mensen: informeel, persoonlijk, nuchter, gedreven, lerend en een tikkeltje eigenwijs. Groeiambities hebben wij zeker, maar niet om de grootste arbodienst te worden. Aandacht voor jezelf, voor je collegae en je klanten vinden we heel belangrijk en dat moet zo blijven. Wij richten ons vooral op bedrijven tot 500 werknemers in de provincie Overijssel, Gelderland, Utrecht tot en met de as Amsterdam-Rotterdam. We werken voor aansprekende klanten waaronder Postillion Hotels, de Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Rob Peetoom Kappers en Goudappel Groep.

 

Word jij onze eerste bedrijfsarts in loondienst?
Dat zou tof zijn!

WAT GA JE DOEN? 
Als bedrijfsarts in de rol van medisch adviseur werk jij nauw samen met onze casemanagers taakdelegatie. Zo help je om onze klanten de beste oplossingen aan te bieden. Je adviseert, motiveert, traint en inspireert de casemanagers taakdelegatie. Jouw aandacht voor taakdelegatie en een gezonde leeromgeving draagt bij aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en de optimalisatie van deze relatief nieuwe dienst. Door  training & coaching van de casemanagers en goede afspraken creëer jij ruimte in je agenda voor complexe verzuimdossiers, klantvraagstukken en de verdere ontwikkeling van VSD.

Vanuit je eigen expertise en samen met de casemanager taakdelegatie lever je actief een bijdrage aan vraagstukken m.b.t. preventie, gezonde en veilige werkplek, toenemende werkdruk, vergroten van de (lichamelijke en psychische) belastbaarheid en toekomstige inzetbaarheid van de werknemers van onze klanten. In de contacten met de medewerker en werkgever kan je hen goed meenemen in het onderscheid tussen ziekte/gebrek versus niet ziekte en weet hen op overtuigende wijze te activeren en te adviseren om zelfstandig de juiste vervolgstappen te nemen. We zijn een kleine organisatie, dus dit betekent ook: handen uit de mouwen en de voeten in de klei! Spreekuren draaien, binnen de omgeving Deventer – Amersfoort – Arnhem/ Nijmegen, zal naar verwachting zo’n 50% van je werkzaamheden zijn. Vanwege enkele klanten in Brabant heb je af en toe een uitstapje voor een halve dag in het bruisende Eindhoven.

Wij werken samen met diverse ZZP Bedrijfsartsen met wie wij een warme en nauwe relatie hebben opgebouwd. Drie ervan werken ook in de rol van Medisch adviseur voor ons.

SAMEN BETER WORDEN!
We zoeken iemand die energie krijgt van het meebouwen en helpen met de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Je krijgt hierin genoeg vrijheid en ruimte om jouw stempel te drukken op onze organisatie. We juichen het toe dat je jouw kennis aanwendt om VSD te helpen groeien naar een volgende fase. Tevens draag je bij aan de arbodienst certificering van onze organisatie.

PROFIEL BEDRIJFSARTS/ MEDISCH ADVISEUR
Het belangrijkste vinden we je passie voor jouw vak, humor, zelfspot en een drive om mens en organisatie beter te maken. Onze nieuwe geregistreerde bedrijfsarts:

 • is een serieuze gesprekspartner voor onze klanten en collega’s;
 • beschikt over 4-10 jaar werkervaring, is dienstverlenend en heeft de benodigde vakkennis en accuratesse;
 • is onderzoekend, analytisch en pragmatisch qua oplossingen;
 • werkt samen in daad en woord;
 • heeft ervaring met het ontwikkelen van interne- en klantprocessen en producten op gebied van verzuim, Arbo en preventie;
 • is ook nog eens proactief en sensitief als het op klantgerichtheid aankomt en vindt het leuk om met MKB te werken (lees: korte trajecten, laagdrempelig, persoonlijk);
 • heeft ervaring met taakdelegatie en het coachen & trainingen van casemanagers taakdelegatie. Geeft invulling aan deskundigheidsbevordering door intervisie en supervisie;
 • is iemand die zelf de handen uit de mouwen weet te steken;
 • is zich bewust van haar/zijn rol, en weet welk effect adviezen hebben bij zowel medewerker als werkgever. Door jouw ervaring weet je hoe je gedrag positief kan beïnvloeden zowel schriftelijk als mondeling;
 • is zelfredzaam en toont eigen initiatief
 • draait ook eigen consulten op diverse locaties;
 • is 1 á 2 dagen in de week op kantoor in Deventer.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?
Een energiek en fijn team om in te werken! Wij faciliteren uiteraard werken op een andere locatie, maar voor binding met de collegae en training & coaching van de casemanagers is 1 á 2 dagen per week op kantoor noodzakelijk. Gezamenlijk lunchen en van tijd tot tijd wat leuks doen buiten kantoor is vaste prik. Een diverse functie waarbij de vrijheid bestaat om deze op accenten zelf in te vullen. De kans om mee te bouwen aan een organisatie. Als jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling VSD beter maakt ondersteunen we je hier graag bij. Daarnaast natuurlijk een marktconform salaris én bijbehorende arbeidsvoorwaarden zoals een lease auto. Voorkeur is loondienst, maar een combinatie van loondienst en ZZP is bespreekbaar. Zien we je reactie tegemoet?

Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Albert van Mildert. Direct solliciteren? Mail je motivatie en CV dan naar beter@verzuimservicedesk.nl o.v.v. Vacature medisch adviseur.

INTERIM-CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP