Heb je een vraag?088 554 554 5

Inloggen

Lees hier de meest actuele informatie over de wettelijke regels, ingestelde (nood) maatregelen, re-integratie en preventie in tijden van het Coronavirus.

Terug naar nieuws

Vacature Senior verzuim-/ casemanager (of HR professional met specialisme verzuim)

Gezonde en bevlogen medewerkers zijn de basis voor het succes van onze klanten. We helpen hen tot mooie prestaties te komen door verzuim te voorkomen en op te lossen. Daar worden wij enthousiast van en daar zijn we goed in.

Wij zoeken iemand die deze drijfveren met ons deelt. Een ondernemende senior verzuim-/casemanager of HR professional met ervaring in verzuimbegeleiding. Iemand die met ons samen ons bedrijf verder uitbouwt.

 

Senior verzuim-/ casemanager

32-40 uur

Ons bedrijf
VerzuimService Desk (VSD) is een jong bedrijf met een klein maar gedreven team van mensen. Wij ondersteunen onze klanten met een breed pakket aan maatwerkdiensten op het gebied van arbo, gezondheid en werk. Wij denken en doen actief mee met onze opdrachtgevers. Ons contact is persoonlijk en onze oplossingen zijn concreet. Onze werksfeer is het beste te typeren als informeel en high performance. Wij richten ons vooral op MKB bedrijven en werken voor aansprekende klanten waaronder Postillion Hotels, de Apenheul, Rob Peetoom Kappers en Goudappel Groep.

Jouw bijdrage

  • Als verzuim-/ casemanager bied jij onze klanten de beste oplossingen of begeleid je hen om dit zelf te doen. Je adviseert, motiveert, traint en inspireert. Je werkt daarbij nauw samen met bedrijfsartsen en met andere professionals uit onze providerboog;
  • Jouw inzet gaat verder dan de WvP en procesbegeleiding. Je kijkt verder dan de vraag, je beoordeelt deze in de context van de organisatie en biedt klanten aanvullende oplossingen zoals training, coaching en het opstellen en implementeren van nieuwe werkwijzen en beleid;
  • Je helpt VSD te groeien naar een volgende fase door waar nodig kennis uit te bouwen, nieuwe productmarktcombinaties te ontwikkelen, allianties op te zetten, enzovoorts. Als ambassadeur van ons bedrijf bouw je samen met ons onze goede naam uit.

Jouw profiel
Je hebt 4 a 10 jaar relevante werkervaringen. Je bent een serieuze gesprekspartner en beschikt over de benodigde vakkennis en accuratesse. Je bent proactief en sensitief als het op klantgerichtheid aankomt. Je hebt plezier in je werk dat zich onder andere vertaalt in een can-do mentaliteit voor jouw klanten en collega’s. 

Ons aanbod
Een uitdagende functie van 32-40 uur in de week met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een werkplek waarin je met jouw inspanningen het verschil kunt maken en er ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. We denken graag met je mee over jouw persoonlijke ontwikkeling. Je werkt vanuit ons kantoor in Deventer. Afwisselen met thuis werken is ook mogelijk. Meer informatie over ons vind je op www.verzuimservicedesk.nl.

Interesse?
Bel of mail ons (beter@verzuimservicedesk.nl) voor verdere vragen of met jouw gemotiveerde sollicitatie en cv. Albert van Mildert staat je graag te woord op 088-5545545.

INTERIM-CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP