Vacature Sr. Verzuimmanager/ Casemanager Taakdelegatie

VerzuimService Desk groeit. Om de service naar onze klanten te kunnen waarborgen zijn wij per direct op zoek naar een Verzuimmanager/ Casemanager Taakdelegatie. Lijkt het je leuk om in een klein, maar bevlogen team te werken? Dan zoeken we jou!

Verzuimmanager/ Casemanager Taakdelegatie
24 - 32 UUR

  

WIE ZIJN WIJ? 
Wij zijn VerzuimService Desk (VSD). Onder het motto ‘samen beter worden’ ondersteunen en trainen wij organisaties om verzuim te op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Dit doen we door middel van ons eigen Ontwikkelmodel en samen met de klant. Het model zorgt ervoor dat organisaties in staat zijn om grip te krijgen en te houden op verzuim, waardoor wij op den duur steeds minder nodig zijn. Dat we dan tijd hebben om ons bezig te houden met een nieuwe organisatie maakt het werk uitdagend én afwisselend.

WAT GA JE DOEN? 
VSD kijkt naar het hele plaatje. Met de gedachten werken is gezond! Én dat werken en gezondheid hand in hand gaan. We gaan aan de slag met het verzuim van nu en kijken vooruit naar de inzetbaarheid van morgen. Daarin nemen we ook degene mee die niet ziek zijn. De rollen van casemanager taakdelegatie en sr. verzuimmanager (procesbegeleiding re-integratie en organisatieadviseur) zijn bij ons opgesplitst. Je bent of sr. verzuimmanager of casemanager taakdelegatie voor een klant.

TWEE ROLLEN 1 FUNCTIE:

...Als sr. verzuimmanager
De meest van je klanten (tot 500 werknemers) begeven zich in het werkgebied de provincies Overijssel, Gelderland en Utrecht tot en met de as Amsterdam-Rotterdam zijn. Je ondersteunt, adviseert, motiveert, en inspireert hen. Hierbij werk je nauw samen met je collega's denk hierbij aan de casemanagers taakdelegatie, onze artsen en met andere professionals uit onze providerboog. Geen mens is hetzelfde en dus gaat jouw inzet verder dan enkel de WvP en procesbegeleiding.

Jij voelt je eigenaar van jouw klanten en helpt hen met het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.  Denk hierbij aan vraagstukken o.g.v. preventie, gezonde en veilige werkplek, toenemende werkdruk, vergroten van het (lichamelijke en psychische) werkvermogen en toekomstige inzetbaarheid.

..Als Casemanager Taakdelegatie
Deel van je werk verricht je als casemanager taakdelegatie. Deze werkzaamheden verricht je telefonisch, via webcamconsulten of op locatie bij een klant. Als casemanager taakdelegatie bied jij onze klanten en de medewerkers van onze klanten de beste oplossingen in kader van werkhervatting en inzetbaarheid of begeleid je hen om dit zelf te doen. Hierbij werk je nauw samen met de medisch adviseur, collega bedrijfs- en arboartsen.

In de contacten met de medewerker en werkgever kun je hen goed meenemen in het onderscheid tussen ziekte/gebrek versus niet-ziek en weet hen op overtuigende wijze te activeren en te adviseren om zelfstandig de juiste vervolgstappen te nemen.

 

SAMEN BETER WORDEN!
We zoeken iemand die energie krijgt van het meebouwen en helpen met de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Je krijgt hierin genoeg vrijheid en ruimte om jouw stempel te drukken op onze organisatie. Van deze vrijheid krijg jij energie en werkplezier. We juichen het toe dat je jouw kennis aanwendt om VSD te helpen groeien naar een volgende fase.

PROFIEL NIEUWE COLLEGA
Het belangrijkste vinden we je passie voor jouw vak, humor, zelfspot en een drive om mens en organisatie beter te maken. Onze nieuwe collega: 

 • is een gesprekspartner voor onze klanten en collega’s;
 • ervaring met taakdelegatie en het zelfstandig houden van spreekuren zou mooi zijn, maar dat kunnen wij je ook leren;
 • beschikt over 5 jaar werkervaring in casemanagement/ re-integratie/ WvP/ procesbegeleiding verzuim (bij voorkeur bij een arbodienst), is dienstverlenend en heeft de benodigde vakkennis en accuratesse;
 • is onderzoekend en pragmatisch qua oplossingen;
 • werkt samen in daad en woord;
 • is ook nog eens proactief en sensitief als het op klantgerichtheid aankomt
 • ziet ook de humor in het begeleiden van kleinere MKB klanten (een deel van je caseload) en je klanten weinig kennis en ervaring hebben met WvP. Regelmatig voordoen en herhalen van uitleg vind je niet erg, er is vaak geen HR aanwezig en breder kijken dan alleen re-integratie/ en verzuimbegeleiding helpt jouw klanten zeker vooruit;
 • weet persoonlijk contact en waardevolle relaties op te bouwen en te onderhouden;
 • is iemand die zelf de handen uit de mouwen weet te steken;
 • ziet kansen en brengt ideeën aan. Als je wil ben je ook projectleider voor de uitvoering van jouw eigen ideeën;
 • is zelfredzaam en toont eigen initiatief.

 

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?
Een energiek en fijn team om in en mee te werken zowel thuis als bij ons op kantoor in Deventer. Werken waar je wilt faciliteren we. Eens in de 6 weken hebben wij een  gezamenlijke ontbijtsessie, voor binding, maar ook deskundigheidsbevordering. Gezien de bezetting is het wenselijk dat je af en toe ook op een vrijdag werkt. In eerste instantie hebben we de intentie om je een contract aan te bieden voor 1 jaar. Gedurende die periode zal blijken of we bij elkaar passen. Daarnaast natuurlijk een marktconform salaris, thuiswerkvergoeding, flexibele arbeidsvoorwaardenregeling en een pensioenregeling. Zien we je reactie tegemoet?

Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Albert van Mildert. Direct solliciteren? Mail je motivatie en CV dan naar a.vanmildert@verzuimservicedesk.nl o.v.v. Vacature Sr. casemanager verzuim/ casemanager taakdelegatie.

Ik ben geĂ¯nteresseerd in de vacature Solliciteren

IK WIL MEER WETEN OVER DE VACATURE...!!