Vacature Casemanager Taakdelegatie

VerzuimService Desk groeit. Om de service naar onze klanten te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar een casemanager taakdelegatie. Kijk jij buiten de kaders als het gaat om de beste oplossingen? Wil je werkgevers, medewerkers en collega’s helpen het beste uit zichzelf te halen? Kan jouw kennis zowel VSD als de klant verder helpen? Wil jij meebouwen en helpen met de verdere ontwikkeling van onze organisatie? Dan zoeken we jou!

Senior casemanager Verzuim/ Casemanager Taakdelegatie
24 - 32 UUR


WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn VerzuimService Desk (VSD). Onder het motto ‘samen beter worden’ ondersteunen en trainen wij organisaties om verzuim op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Dat doen wij vanuit de gedachte dat verzuim het beste direct en dichtbij voorkomen en opgelost wordt, namelijk in de relatie tussen leidinggevende en medewerker. Wij zorgen ervoor dat leidinggevenden dit zo zelfstandig mogelijk en op duurzame wijze op kunnen pakken. Hierbij gaan wij uit van eigen kracht, eigen wil en eigen verantwoordelijkheid van mensen. Elke prestatie begint immers met het besluit er zelf voor te (willen) gaan. Soms moeten mensen eerst op weg geholpen worden, om het vervolgens zelf te doen. Daarom ondersteunt VSD zowel leidinggevenden als medewerkers bij het ontwikkelen van bewustwording en realisatie van gedragsverandering. Veel van onze klanten voeren de verzuimbegeleiding/ re-integratie zelfstandig uit. Zij geven aan dat zij dit kunnen doen, omdat er altijd een wakend vangnet is waar zij op terug kunnen vallen.

Ons contact is persoonlijk, onze oplossingen zijn concreet, de dienstverlening organisch van aard en altijd op maat ingericht. Proces en protocollen zijn belangrijk, maar moeten een organisatie niet verlammen.

De organisatie VSD is als haar mensen: informeel, persoonlijk, nuchter, gedreven, lerend en een tikkeltje eigenwijs. Groeiambities hebben wij zeker, maar niet om de grootste arbodienst te worden. Aandacht voor jezelf, voor je collegae en je klanten vinden we heel belangrijk en dat moet zo blijven. Wij richten ons vooral op bedrijven tot 500 werknemers in de provincie Overijssel, Gelderland, Utrecht tot en met de as Amsterdam-Rotterdam. We werken voor aansprekende klanten waaronder Postillion Hotels, de Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Rob Peetoom Kappers en Goudappel Groep.

WAT GA JE DOEN? 
Als casemanager taakdelegatie bied jij onze klanten de beste oplossingen of begeleid je hen om dit zelf te doen. Je adviseert, motiveert, traint en inspireert. Hierbij werk je nauw samen met bedrijfsartsen en met andere professionals uit onze providerboog. Geen mens is hetzelfde en dus gaat jouw inzet verder dan enkel de WvP en procesbegeleiding. Jij voelt je eigenaar van jouw klanten en helpt hen ook naar de volgende fase. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar jouw input is belangrijk voor jouw collegae en onze samenwerkingspartners om jouw klanten te helpen met het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.  

We zijn een kleine organisatie, dus dit betekent ook: handen uit de mouwen en de voeten in de klei! Dat je naast intensieve begeleiding van je klanten ook de nodige administratieve taken uit moet voeren is voor jou geen probleem. Deze taken voer je met dezelfde toewijding uit. Je wordt hierbij ondersteunt door onze geweldige medewerkers van de Backoffice.

Samen met de medisch adviseurs lever je actief een bijdrage aan vraagstukken m.b.t. preventie, gezonde en veilige werkplek, toenemende werkdruk, vergroten van de (lichamelijke en psychische) belastbaarheid en toekomstige inzetbaarheid van de werknemers van onze klanten. In de contacten met de medewerker en werkgever kan je hen goed meenemen in het onderscheid tussen ziekte/gebrek versus niet ziekte en weet hen op overtuigende wijze te activeren en te adviseren om zelfstandig de juiste vervolgstappen te nemen.

SAMEN BETER WORDEN!
We zoeken iemand die energie krijgt van het meebouwen en helpen met de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Je krijgt hierin genoeg vrijheid en ruimte om jouw stempel te drukken op onze organisatie. Van deze vrijheid krijg jij energie en werkplezier. We juichen het toe dat je jouw kennis aanwendt om VSD te helpen groeien naar een volgende fase.

PROFIEL CASEMANAGER TAAKDELEGATIE
Het belangrijkste vinden we je passie voor jouw vak, humor, zelfspot en een drive om mens en organisatie beter te maken. Onze nieuwe casemanager taakdelegatie:

  • is een gesprekspartner voor onze klanten en collega’s;
  • beschikt over 5 -10 jaar werkervaring (bij voorkeur bij een arbodienst), is dienstverlenend en heeft de benodigde vakkennis en accuratesse;
  • is onderzoekend en pragmatisch qua oplossingen;
  • werkt samen in daad en woord;
  • is ook nog eens proactief en sensitief als het op klantgerichtheid aankomt en vindt het leuk om met MKB te werken (lees: korte trajecten, laagdrempelig, persoonlijk);
  • heeft ervaring met taakdelegatie
  • is iemand die zelf de handen uit de mouwen weet te steken;
  • ziet kansen en brengt ideeën aan. Als je wil ben je ook projectleider voor de uitvoering van jouw eigen ideeën
  • is zich bewust van haar/zijn rol, en weet welk effect adviezen hebben bij zowel medewerker als werkgever. Door jouw ervaring weet je hoe je gedrag positief kan beïnvloeden zowel schriftelijk als mondeling;
  • is zelfredzaam en toont eigen initiatief

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?
Een energiek en fijn team om in te werken op ons kantoor in Deventer. Thuis of op locatie werken faciliteren we, maar 1 dag per week verwachten we je op kantoor. Gezamenlijk lunchen en van tijd tot tijd wat leuks doen buiten kantoor is vaste prik. In eerste instantie hebben we de intentie om je een contract aan te bieden voor 1 jaar. Gedurende die periode zal blijken of we bij elkaar passen. Daarnaast natuurlijk een marktconform salaris, flexibele arbeidsvoorwaardenregeling en een pensioenregeling. Daarnaast denken we graag met je mee over jouw persoonlijke ontwikkeling. Zien we je reactie tegemoet? 

Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Albert van Mildert. Direct solliciteren? Mail je motivatie en CV dan naar beter@verzuimservicedesk.nl o.v.v. Vacature casemanager taakdelegatie.

Ik ben geĂ¯nteresseerd in de vacature Solliciteren

IK WIL MEER WETEN OVER DE VACATURE...!!