Vacature Verzuimmanager

VerzuimService Desk groeit hard. Om de service naar onze klanten te kunnen waarborgen zijn wij per direct op zoek naar een verzuimmanager. Kijk jij buiten de kaders als het gaat om de beste oplossingen, wil je werkgevers en medewerkers helpen het beste uit zichzelf te halen en kan jouw kennis zowel VSD als de klant verder helpen? Dan zoeken we jou!

VERZUIMMANAGER
32 UUR


WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn VerzuimService Desk (VSD). Onder het motto ‘samen beter worden’ ondersteunen en trainen wij organisaties om verzuim te op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Dit doen we door middel van ons eigen Ontwikkelmodel. Ditzelfde model zorgt ervoor dat organisaties in staat zijn om grip te krijgen en te houden op verzuim, waardoor wij op den duur steeds minder nodig zijn. Dat we dan tijd hebben om ons bezig te houden met een nieuwe organisatie maakt het werk uitdagend én afwisselend. Ons contact is persoonlijk en onze oplossingen zijn concreet. Onze werksfeer is het beste te typeren als informeel en high performance. Wij richten ons vooral op MKB bedrijven en werken voor aansprekende klanten waaronder Postillion Hotels, de Apenheul, Rob Peetoom Kappers en Goudappel Groep.

WAT GA JE DOEN? 
Je functie is tweeledig. Als verzuimmanager bied jij onze klanten de beste oplossingen of begeleid je hen om dit zelf te doen. Je adviseert, motiveert, traint en inspireert. Hierbij werk je nauw samen met bedrijfsartsen en met andere professionals uit onze providerboog. Geen mens is hetzelfde en dus gaat jouw inzet verder dan enkel de WvP en procesbegeleiding. Je steekt de handen uit de mouwen voor de medewerker, de klant en uiteindelijk dus ook voor ons. Dat je naast intensieve begeleiding van je klanten ook de nodige administratieve taken uit moet voeren is voor jou geen probleem. Deze taken voer je met dezelfde toewijding uit. Tenslotte wend je jouw kennis aan om VSD te helpen groeien naar een volgende fase. Dit doe je o.a. door kennis uit te bouwen, nieuwe productmarktcombinaties te ontwikkelen en allianties op te zetten.

Daarnaast streven we ernaar jou in de toekomst in te zetten als praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB). Hierin ondersteun en faciliteer je de bedrijfsarts op het gebied van verzuimbegeleiding, preventie en duurzame inzetbaarheid. Vanuit je eigen expertise zal je actief een bijdrage leveren aan vraagstukken rondom toenemende werkdruk, vergroten van de (lichamelijke en psychische) belastbaarheid en duurzame inzetbaarheid van de werkende bevolking. Kortom: een heel dynamische functie, die veel vakinhoudelijke kennis vereist. POB is een relatief nieuwe functie binnen ons vakgebied. Heb je een opleiding afgerond, dan is dat heel mooi. Wij vinden het echter ook geen probleem om hierin te investeren.

WAT VERWACHTEN WIJ?
Het belangrijkste vinden wij, dat je een serieuze gesprekspartner bent voor onze klanten. Dat je beschikt over 4-10 jaar werkervaring, dienstverlenend bent en de benodigde vakkennis en accuratesse hebt. Als je daarnaast ook nog eens proactief en sensitief bent als het op klantgerichtheid aankomt en het leuk vindt om met MKB te werken (lees: korte trajecten, laagdrempelig, persoonlijk), dan zou dat perfect in ons team passen. Kortom; we zoeken iemand die zelf de handen uit de mouwen weet te steken met respect voor de klant. Zelfredzaamheid en eigen initiatief worden enorm op prijs gesteld. Evenals het aanbrengen en behouden van super tevreden klanten, het zien van kansen en het aanbrengen van ideeën.

WAT VINDEN WIJ NOG MEER BELANGRIJK?
In onze branche is het belangrijk dat je respect hebt voor de privacy van onze klanten en een dienstverlenende houding hebt. Flexibiliteit naar je klanten en je collega’s vinden wij, gezien de omvang van ons team heel belangrijk. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je als ambassadeur optreedt en zo samen met ons VSD uit kunt bouwen.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?
Een energiek en fijn team om in te werken op ons kantoor in Deventer. Thuis of op locatie werken faciliteren we, maar 1 dag per week verwachten we je op kantoor. Gezamenlijk lunchen en van tijd tot tijd wat leuks doen buiten kantoor is vaste prik. In eerste instantie hebben we de intentie om je een contract aan te bieden voor 1 jaar. Gedurende die periode zal blijken of we bij elkaar passen. Daarnaast natuurlijk een marktconform salaris én bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Zien we je reactie tegemoet?

Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Albert van Mildert. Direct solliciteren? Mail je motivatie en CV dan naar beter@verzuimservicedesk.nl o.v.v. Vacature verzuimmanager.

Ik ben geĂ¯nteresseerd in de vacature Solliciteren

IK WIL MEER WETEN OVER DE VACATURE...!!