Heb je een vraag?088 554 554 5

Inloggen

Lees hier de meest actuele informatie over de wettelijke regels, ingestelde (nood) maatregelen, re-integratie en preventie in tijden van het Coronavirus.

Vacatures

Gezonde en bevlogen medewerkers zijn de basis voor het succes van onze klanten. We helpen hen tot mooie prestaties te komen door verzuim te voorkomen en op te lossen. Daar worden wij enthousiast van en daar zijn we goed in. In onze samenwerkingspartners, maar zeker in een nieuwe collega zoeken wij iemand die deze drijfveren met ons deelt.

Op dit moment zijn wij op zoek naar  een:

Medisch Adviseur 28 - 32 uur (klik op link voor uitgebreide vacature tekst)

WAT ZEGGEN ENKELE TOEKOMSTIGE COLLEGA BEDRIJFSARTSEN OVER VSD

Verzuimservice Desk is een fijne en warme club professionals. Inmiddels werk ik ruim een jaar met ze samen en dat gaat naar volle tevredenheid van beide kanten. Wat ik een verademing vind, is dat zij zaken bekijken vanuit een praktische, service gerichte manier en regels op de juiste manier toepassen. Niet omdat het moet, maar omdat dit het proces tussen werkgever en medewerker ten goede komt. Dat vind ik persoonlijk een prettige basis voor onze samenwerking.

Dat ze daarnaast ook zelfreflectie en humor hebben, maakt het werken voor en met VSD tot een volwaardig geheel. Welke karaktereigenschappen hun eigen bedrijfsarts zou moeten hebben? De persoon moet energie hebben, down to earth zijn, de samenwerking met case managers aan willen gaan en humor hebben.

Christa Hospers
Zelfstandig werkend bedrijfsarts

Het samen kunnen werken en samen naar oplossingen zoeken is voor een bedrijfsarts van groot belang . Met de opdrachtgever, de klant en de casemanagers. Daarnaast zijn (actuele) kennis, doortastendheid, en oplossingsgerichtheid noodzakelijk om het vak als bedrijfsarts goed te kunnen uitoefenen.

Wederzijds respect en een professionele organisatie die achter zijn mensen staat,  zijn noodzakelijk voor een succesvolle samenwerking. VSD is een organisatie die deze beide aspecten hoog in het vaandel heeft staan.

Mirjam Hie
Zelfstandig werkend bedrijfsarts

INTERIM-CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP