Vacatures

Onze Gezond Werken dienstverlening binnen het MKB gaat verder dan het terugbrengen van ziekteverzuim. Onder het motto ‘samen beter worden’ ondersteunen en trainen wij organisaties om het verzuim op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Dit doen we samen én met aandacht, vanuit de gedachte dat verzuim het beste opgelost wordt in de relatie tussen leidinggevende en medewerker. Hierbij gaan wij uit van eigen kracht, eigen wil en eigen verantwoordelijkheid, eigenaarschap van mensen. Elke prestatie begint namelijk met het besluit er zelf voor te (willen) gaan Soms moeten mensen eerst op weg geholpen worden, om het vervolgens zelf te doen. Daarom ondersteunt VSD zowel leidinggevenden als medewerkers bij het ontwikkelen van bewustwording en realisatie van gedragsverandering. Veel van onze klanten voeren de verzuimbegeleiding/ re-integratie zelfstandig uit. Zij geven aan dat zij dit kunnen doen, omdat er altijd een wakend vangnet is waar zij op terug kunnen vallen.

Ons contact is persoonlijk, onze oplossingen zijn concreet, de dienstverlening organisch van aard en altijd op maat ingericht. Proces en protocollen zijn belangrijk, maar moeten een organisatie niet verlammen.

De organisatie VSD is als haar mensen: informeel, persoonlijk, nuchter, gedreven, lerend en een tikkeltje eigenwijs. Groeiambities hebben wij zeker, maar niet om de grootste arbodienst te worden. Aandacht voor jezelf, voor je collegae en je klanten vinden we heel belangrijk en dat moet zo blijven. Wij richten ons vooral op bedrijven tot 500 werknemers in de provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht, tot en met de as Amsterdam-Rotterdam. We werken voor aansprekende klanten.  waaronder Postillion Hotels, Stichting Apenheul, Dierenpark Amersfoort, Rob Peetoom Kappers en Goudappel Groep.

Gezonde en bevlogen medewerkers zijn de basis voor het succes van onze klanten. We helpen hen tot mooie prestaties te komen door verzuim te voorkomen en op te lossen. Daar worden wij enthousiast van en daar zijn we goed in. In onze samenwerkingspartners, maar zeker in een nieuwe collega zoeken wij iemand die deze drijfveren met ons deelt.

Op dit moment zijn wij op zoek naar  een:

Basisarts 24 - 32 uur (Steden Driehoek/ Hybride) 

Sr. verzuimmanager/ Casemanager Taakdelegatie 24-32 uur (hybride)

 

 

 

 

 

INTERIM-CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP