Verzuimadvies

Verzuim kan voor zowel kleine als grote organisaties een lastig onderwerp zijn. VerzuimService Desk (VSD) biedt gerichte steun en training aan bedrijven, waardoor verzuim van personeel kan worden voorkomen en opgelost. Zo krijg je snel meer grip op het verzuim binnen je bedrijf!

 

De oorzaken van verzuim

Er zijn talloze factoren die een negatieve impact kunnen hebben op het verzuim binnen een organisatie. Hierbij kun je denken aan het soort werk dat er verricht moet worden, de structuur en cultuur van de organisatie en de werkdruk binnen de verschillende functies. Maar ook de privéomstandigheden van je medewerkers kunnen een grote rol spelen, evenals hun gezondheid en wat zij van hun werk vinden. Om verzuim binnen je organisatie te kunnen voorkomen en verhelpen is het van essentieel belang om eerst optimaal inzicht te verkrijgen in de oorzaken van verzuim. En dat is waar VSD komt kijken.

 

Professioneel verzuimadvies op maat

VSD beschikt over deskundige verzuimcoaches, -managers en -specialisten. We kunnen in kaart brengen waar de knelpunten binnen je organisatie zich bevinden. Na een gezamenlijke evaluatie vertalen we die knelpunten naar concrete oplossingen. We kijken daarbij niet alleen naar de organisatie, maar ook naar de medewerkers zelf. Wij bieden je de handvaten die je nodig hebt om een goede grip te houden op het verzuim binnen je organisatie, en direct op potentiele problemen te kunnen inspelen. Zo zorg je dat je de verzuimkosten tot een minimum kunt beperken; nu én in de toekomst. Investeren in verzuimadvies is investeren in de toekomst!

Over VSD

VSD werd opgericht door Audrey Rouweler, geïnspireerd door de gedachtegang dat elke prestatie begint met het besluit om er zelf voor te gaan. Inmiddels heeft Rouweler krachtig en deskundig team van verzuimcoaches, verzuimmanagers en verzuimspecialisten achter zich staan. Samen hebben zij al vele organisaties én medewerkers geholpen bij het voorkomen en oplossen van verzuim. Vanuit de vestiging in Deventer biedt VSD advies op maat en verstrekken ze trainingen en workshops voor alle soorten organisaties. Het uiteindelijke doel van VSD? Samen beter worden.

Ik ben benieuwd hoe VSD mij kan helpen. AFSPRAAK MAKEN

Ja, ik heb behoefte aan verzuimadvies!