Verzuimmanager van VSD

Heb je binnen jouw onderneming te maken met hoog verzuim? De verzuim managers van VSD ondersteunen en trainen je om grip te krijgen op verzuim.

  • Scherpzinnig en analytisch: onze verzuimmanagers werken gedreven en resultaat gericht.
  • Bespaar kosten: VSD helpt je om jouw lasten met betrekking tot verzuim te beperken

Verzuimmanager: Aandacht voor verzuim

Het is vaak lastig om grip te krijgen op verzuim en wordt beïnvloed door diverse factoren. De verzuimmanager onderzoekt welke dat voor jullie zijn en samen wordt de aanpak bepaald die bij jullie past.VSD is een partner die kijkt naar het geheel. De verzuimmanagers van VSD zijn gespecialiseerd in het oplossen van verzuimvraagstukken en helpen je om structureel het verzuim binnen jouw onderneming te verminderen en voorkomen.

De aanpak van onze verzuimmanagers

Om verzuim in de hand te houden is het belangrijk om er blijvende aandacht aan te geven. Onze verzuimmanager is hiervoor  hét aanspreekpunt. Als verzuimexpert hebben wij aandacht voor werknemers en werkgevers. De verzuimmanagers helpen je bij het opstellen en uitvoeren van al het beleid rondom verzuim. Dit beleid is gericht op bewustwording, werksfeer en communicatie. De aanpak heeft een brede insteek en is gericht op oplossingen en leren. Met onze manier van werken worden wij zelf steeds minder belangrijk. Dit komt omdat over het verstrijken van de tijd jouw organisatie zelf steeds meer grip krijgt op verzuim. Dit doen wij enerzijds door samen met jullie het verzuim te verlagen en anderzijds door de kennis en vaardigheden van de organisatie op het gebied van verzuimbegeleiding te verhogen. Door de werkwijze van de verzuimmanager worden zij steeds minder belangrijk. Lees meer over onze 3 fases om verzuim op te lossen

Een interim verzuimmanager inhuren

Een verzuimmanager van VSD is multidisciplinair en  inzetbaar voor verschillende onderwerpen en diensten. Uiteraard kan een interim verzuimmanager binnen jouw onderneming analyseren waar de oorzaken liggen met betrekking tot verzuim, zij informeren je ook over  (bijkomende) lasten. Echter daarnaast zijn onze verzuimmanagers ook beschikbaar als ondersteuning en tijdelijke vervanging van casemanagers. Heb je dus te maken met een speciaal verzuim project of een piekperiode van verzuim? Dan staat VSD ook voor je klaar. Verder zijn onze verzuimmanagers inzetbaar voor financiële vraagstukken, risico inventarisaties, beleidsadvies en trainingen.

BESPAAR VANDAAG NOG EN STAP VOORDELIG OVER OVERSTAPPEN

INTERIM CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP