Wie is VSD?

VerzuimService Desk ondersteunt en traint bedrijven verzuim van medewerkers te voorkomen en op te lossen zodat onze relaties tot mooie prestaties kunnen komen. Dat doen wij vanuit de gedachte dat verzuim het beste direct en dichtbij voorkomen en opgelost wordt, namelijk in de relatie tussen leidinggevende en medewerker. Wij gaan uit van de eigen kracht van mensen. Elke prestatie begint met het besluit er zelf voor te gaan.

Deze gedachtegang was jaren geleden de reden van Audrey Rouweler om VSD te starten. Verzuim voorkomen en oplossen gaat over mensen en doe je samen. Regels moet je weliswaar toepassen en procedures en administratie is nodig maar zijn geen doel op zichzelf. Zelf het goede voorbeeld geven, aandacht hebben, duidelijk zijn in wat je verwacht. Daar gaat het om.

Voor jou als eigenaar, manager of personeelsfunctionaris is dat niet altijd gemakkelijk. Het vraagt veel van je. In veel gevallen ben je daarom geholpen met iemand die met je meedenkt en die beschikt over hoogwaardig specialistische kennis. Wij vullen dit voor jou en jouw organisatie in of organiseren het.

VSD kijkt naar het hele plaatje. Naar het verzuim van nu en de inzetbaarheid van morgen. We beschikken daarvoor over een volledig aanbod van diensten waarmee we  jou naar de beste oplossing begeleiden.

Werkwijze

Het klinkt misschien gek, maar met onze manier van werken worden wij zelf steeds minder belangrijk. Dat komt omdat met het verstrijken van de tijd jouw organisatie steeds meer grip krijgt op verzuim. Hoe we dat doen? 

Team

Het team van VerzuimService Desk bestaat uit enthousiaste professionals. Onze mensen spreken de taal uit jouw bedrijf en staan naast je. Soms zelfs letterlijk.

BESPAAR VANDAAG NOG EN STAP VOORDELIG OVER OVERSTAPPEN