Beveiligingsaanpak gegevensverwerkingsystemen

Via de verzuimapplicatie (VerzuimXpert) van VSD wordt van de medewerkers van onze klanten privacy gevoelige informatie verwerkt. VSD neemt passende technische maatregelen om je persoonsgegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, misbruik en andere vormen van onrechtmatig gebruik.

De leverancier van VerzuimXpert heeft verschillende technische maatregelen getroffen om de beveiliging en beschikbaarheid te waarborgen. Deze maatregelen zijn te vinden in Beveiligingsmaatregelen VX.

Bedrijfs-/ werkgeversgegevens worden in ons CRM pakket Exact Online opgeslagen dat met 2 staps-authenticatie is beveiligd.

Daarnaast werkt VSD in een terminal server omgeving (van De Universal Cloud) dat wordt gehost in een omgeving in een Nederlands datacenter (DCA). Deze is SOC 2 gecertificeerd. Voor het bewaren van backups wordt gebruik gemaakt van een 2e Datacenter in Nederland dat voldoet aan de internationale standaard voor informatiebeveiligingen en is gecertificeerd door KEMA (tegenwoordig: DEKRA) voor zowel de datacenter- als internet service provider-diensten en voldoet aan de normen van ISO/IEC 27001:2005. Verder informatie over onze server omgeving zie Beveiligingsmaatregelen Server.

INTERIM-CASEMANAGER NODIG..? NEEM OOK CONTACT MET ONS OP