ARBODIENST NIJMEGEN

KENNISMAKEN

Wij zijn ServiceVerzuim Desk, een kleinschalige arbodienst ontstaan in Deventer. Wij ondersteunen organisaties bij het oplossen en preventief bestrijden van verzuim. Ook helpen wij organisaties bij het realiseren van gezonde werkplekken. Zoek jij naar een bevlogen arbodienst in regio Nijmegen? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk professionals door het hele land die jou hierbij kunnen ondersteunen.

SAMEN BETER WORDEN

Wij zijn een kleinschalige arbodienst met onder andere bedrijfsartsen en arboartsen in de omgeving van Nijmegen. Met de gedachte ‘werken is gezond’ zorgen wij dat jouw leidinggevenden verzuim op een zelfstandige en duurzame manier op kunnen pakken. We gaan hierbij uit van een eigen wil, doorzettingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Soms moeten mensen eerst op sleeptouw worden genomen, om het daarna zelf te doen. Wij ondersteunen daarom zowel leidinggevenden en medewerkers bij het ontwikkelen van bewustwording in hun eigen kunnen en realisatie van gedragsverandering. Hierdoor wordt gezond gedrag geïmplementeerd op de werkvloer. De meeste van onze klanten voeren zelf hun verzuimbegeleiding en re-integratie uit. Zij zijn hiertoe in staat, omdat ze beschikken over een wakend vangnet waar ze op terug kunnen vallen.

Twijfel je of je wel de juiste kennis en vaardigheden in huis hebt om hier zelfstandig invullen aan te geven? Geen probleem! Onze dienstverlening is namelijk altijd maatwerk. Wij passen onze dienstverlening daarom graag aan, aan jouw huidige kennis en vaardigheden. Het is echter wel onze intrinsieke motivatie om zo overbodig mogelijk te zijn voor jouw organisatie. Hierdoor worden wij steeds minder belangrijker voor jouw organisatie.

Wij staan bekend om ons persoonlijk contact en praktische oplossingen. Onze dienstverlening is organisch en zoals eerder benoemd altijd op maat. Protocollen en processen zijn onmisbaar, maar mogen jouw organisatie niet belasten.

 

ONZE SPECIALIST

AUDREY ROUWELER

EEN ARBODIENST MET AANZIEN

VSD is net als haar mensen: bevlogen, informeel, persoonlijk, nuchter, lerend en een beetje eigenwijs. Aandacht voor collega’s en klanten is voor ons erg belangrijk en dit willen we ook zo houden.

We focussen ons daarom op organisaties met maximaal 500 medewerkers in de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht. Daarnaast zijn we ook actief in Amsterdam en Rotterdam. We zijn trots om samen te werken met bekende namen als: Postillion Hotels, de Apenheul, Dierenpark Amersfoort en Rob Peetom Kappers.

Arbodienst VSD

ONZE AANPAK

Wij richten ons op jouw zelfstandigheid. Dit kan wellicht ongastvrij of een beetje vreemd klinken, maar onze bestaande klanten geven aan dat dit een effectieve aanpak is. Onze werkwijze richt zich op optimaliseren, leren en faciliteren.

We starten bij de basis, namelijk met het bekijken of de werkprocessen binnen jouw organisatie wellicht effectiever en dus goedkoper kunnen. We pakken de dossiers met spoed op en maken een scan van de huidige situatie op verschillende organisatie niveaus. Tot slot worden de taken, protocollen en verzuimcijfers geïnventariseerd. Hierin worden ook jouw RI&E en resultaten van eventuele preventieve activiteiten meegenomen.

Naar aanleiding van deze inventarisatie wordt er een plan van aanpak opgesteld met een actiepuntenlijst. Hiermee gaan we samen stap voor stap aan de slag. Op deze manier kunnen we inspelen op eventuele veranderingen.

In deze fase bevorderen wij de deskundigheid en bewustwording. Leidinggevenden worden in deze fase on the job gecoacht, om lastige situaties eigen te maken. Onze Arbo en verzuim experts geven jouw leidinggevenden praktische tips en de benodigde kennis zodat ze deze situaties voortaan zelf op kunnen lossen. We gooien je in het diepe, maar leren je zwemmen. We doen er alles aan zodat je het voortaan zelf kan oplossen. Dit doen wij met behulp van het 3-stappen leermodel: voordoen, meedoen en zelf doen.

Op het moment dat je het eenmaal zelfstandig op kan pakken, blijven wij op de achtergrond beschikbaar om je te helpen. Door onze samenwerking kan je gebruik blijven maken van onze bedrijfsartsen die worden ondersteund door de casemanager taakdelegatie, verzuimmanagers en providerboog. Daarnaast staat ons team voor jou klaar om bij te springen in drukke tijden. Een hele geruststellende gedachte toch?

ARBODIENST IN NIJMEGEN NODIG?

SAMENWERKEN MET VSD

We bekennen graag kleur. Zoek je een betrouwbare arbodienst met oog voor jou en jouw medewerkers in de omgeving van Nijmegen? Een arbodienst die jouw kennis vergroot en jouw organisatie naar een hoger niveau tilt? Dan zijn wij wellicht een goede match! Graag komen wij er achter onze werkwijze bij jouw organisatie past. Neem gerust contact met ons op.

Arbodienst - VerzuimService Desk
Jeannet Konijnenberg

Jeannet Konijnenberg

Goudappel Group

”VSD komt haar afspraken na, de lijnen zijn kort en de afspraken helder. We hebben een eigen contactpersoon en dat werkt erg prettig. Ze denken in oplossingen in plaats van in problemen. Wat wij ook erg handig vinden is het heldere kostenoverzicht, je weet waar je voor betaalt. “Bij VSD weet je waar je voor betaald en zijn alle afspraken helder”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een adviseur bij u in de buurt?