Verzuimtraining

Als je verzuimbegeleider bent is het slim om zo nu en dan je aanpak eens goed onder de loep te nemen. Want: hoe reageren de medewerkers binnen je organisatie eigenlijk op jouw acties? Zijn er wel verbeteringen zichtbaar? Handel je wel effectief genoeg? Of zijn er wellicht zaken die je over het hoofd hebt gezien? Met persoonlijke verzuimtraining van VerzuimService Desk (VSD) word je zeker van je zaak!

 

Verzuimtraining van VSD

Bij de verzuimtraining van VSD kijk je samen met je persoonlijke coach naar je huidige aanpak en wordt er besproken waar er ruimte is voor verbeteringen. Wij bieden verzuimtraining op maat, wat wil zeggen dat de focus op de specifieke omstandigheden binnen jouw organisatie ligt. Er worden voorbeelden uit jouw praktijk genomen. Zijn er specifieke verzuimgevallen waar je meer moeite mee hebt? Dan krijg je daar concrete oplossingen voor aangereikt.

 

Resultaten van verzuimtraining

Onze persoonlijke verzuimtraining zorgt ervoor dat je beter grip op je verzuimdossiers en meer vertrouwen in je eigen handelen krijgt. Je coach helpt je om een eigen aanpak voor elke verzuimsituatie te bepalen en om te evalueren of die aanpak ook daadwerkelijk de gewenste resultaten oplevert. Dit resulteert in een effectievere verzuimbegeleiding en daarmee ook in een lager verzuim.

Over VSD

VSD te Deventer is jaren geleden opgericht door Audrey Rouweler, ontstaan uit de gedachtegang dat elke prestatie begint met het besluit om er zelf voor te gaan. Inmiddels heeft Rouweler een sterk team van enthousiaste professionals achter zich staan, die zich elke dag opnieuw inzetten om kleine en grote organisaties te helpen bij het terugdringen en voorkomen van verzuim. De focus ligt daarbij op mensen en samenwerking. Het doel van VSD is ervoor zorgen dat wij zelf steeds minder belangrijk worden.

Ik ben benieuwd hoe VSD mij kan helpen. AFSPRAAK MAKEN

Ja, ik wil meer weten over verzuimtraining!